2018-02-13 16:35:28
Φωτογραφία για Κλείνουν τελικά στον ΣΚΑΪ...
αφού πέρασαν από MEGA και ΑΝΤ1 Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη κινητικότητα στο «στρατόπεδο» του ΣΚΑΪ, καθώς επιθυμούν να επενδύσουν στον τομέα της μυθοπλασίας. Η πρώτη πρόταση ήδη κατατέθηκε.

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε επίσημα η έλευση του Λοΐζου Ξενόπουλου στο κανάλι του Φαλήρου, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση προγράμματος. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό ότι επιθυμούν να εντάξουν σειρές εγχώριας μυθοπλασίας και για αυτόν τον λόγο το διευθυντικό στέλεχος έκανε κάποιες πρώτες κινήσεις σε πρόσωπα που ανήκουν ήδη στο δυναμικό του καναλιού και σε άλλα που θα ήθελε πολύ να τον στηρίξουν στο νέο του «στοίχημα».

Ένα από τα πρόσωπα που ήρθε σε τηλεφωνική πολιορκία ήταν ο δημιουργός ,Λευτέρης Παπαπέτρου ,με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και είχαν αφήσει κάποια πρότζεκτ σε... αναμονή εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε το Μega. Πρόκειται για την αναβίωση παλιών ελληνικών ταινιών που προορίζονταν αρχικά για το Mega, εν συνεχεία για τον ΑΝΤ1, αλλά φαίνεται να καταλήγουν τελικά στον ΣΚΑΪ ,όπου αναζητούν προτάσεις με αυτοτελή επεισόδια ώστε να δημιουργήσουν σιγά σιγά τη δική τους «βιβλιοθήκη».


Ο διευθυντής προγράμματος, ο δημιουργός, αλλά και ο παραγωγός ,Τάσος Παπανδρέου, πιστεύουν πολύ στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Ο τελευταίος έχει ήδη στην κατοχή του τα δικαιώματα αγαπημένων ταινιών όπως «Το δόλωμα», «Τα κίτρινα γάντια», «Σάντα Τσικίτα», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» κ.ά.

Πηγή: Mytv-Παναγιώτης Μουλόπουλος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ