2018-02-13 17:03:26
Φωτογραφία για Ένωση Άρτας: Οι συναδελφοί μας έδρασαν με θαυμαστό επαγγελματισμό
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Άρτας, ύστερα από τον τραυματισμό των αστυνομικών:       Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της

στους συνάδελφους μας που τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας κατά την ένοπλη συμπλοκή που έλαβε χώρα την 12/02/2018 στην περιοχή της Άρτας. Οι συναδελφοί μας έδρασαν με θαυμαστό επαγγελματισμό και αφού εξάντλησαν όλα τα πρόσφορα μέτρα για την απόκρουση της απρόκλητης ένοπλης σε βάρος τους επίθεσης και ευρισκόμενοι σε νόμιμη κατάσταση άμυνας, κατόρθωσαν να εξουδετερώσουν τον ένοπλο δράστη.

     Η Ένωσή μας από τις πρώτες ώρες στάθηκε στο πλευρό των συναδέλφων, μεταφέροντας τις ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση και άμεσα θέσαμε στην διαθεση τους το νομικό μας σύμβουλο ΛΑΜΠΡΑΚΗ Δημήτριο, τον οποίο και ευχαριστούμε για την άμεση ανταποκρισή του.

     Ο Έλληνας αστυνομικός αποδεικνύει για μια ακόμη φορά περίτρανα, ότι είναι πρόθυμος να εκτελέσει το καθήκον του, με όποιους κινδύνους κι αν εγκυμονεί, επ΄ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

     Η Πολιτεία θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσει την ιδιαιτερότητα του λειτουργήματός μας θεσμοθετώντας την επικινδυνότητα της εργασίας μας.

- Ο -

- Ο -

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΤΟΡΗΣ Δημήτριος

ΣΓΩΡΑΣ Σωτήριος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ