2018-02-13 18:20:24
Φωτογραφία για Παναγιώτης Ψωμιάδης: Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πίσω από τη μεταμφίεση του ως Ζορό
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στην Espresso για την συμμετοχή του ως Ζορό στην νέα διαφήμιση των Jumbo.

Πώς αποφάσισες να πεις «ναι» στη διαφήμιση στην οποία εμφανίστηκες ως Ζορό; Ποιος σε προσέγγισε;

Ξέρουν όλοι την τρέλα μου, με την καλή έννοια. Δεν καταλαβαίνω από τύπους και επισημότητες. Κάνω αυτό που γουστάρω. 'Ηρθε, λοιπόν, ένα e-mail στο γραφείο μου που έλεγε «έχουμε αυτό το σενάριο και σκεφτήκαμε να σας το παρουσιάσουμε κι αν το θέλετε, προχωρούμε». Με επισκέφθηκαν αμέσως μετά εκπρόσωποι της διαφημιστικής εταιρίας προτείνοντάς μου να συμμετάσχω στο διαφημιστικό.Μου άρεσε το σενάριο, κάναμε κάποιες μικροαλλαγές στις λέξεις και έγινε.

Γιατί Ζορό; Δική τους ιδέα ήταν;

Ένας ήταν ο Ζορό στην Ελλάδα. Στη συνείδηση του κόσμου έχω συνδεθεί με τον ρόλο αυτόν από όταν ως νομάρχης πήγα ντυμένος Ζορό σε ένα μικρό χωριουδάκι στο Σοχό. Ήταν Απόκριες. Έψαχναν, λοιπόν, δημόσιο πρόσωπο να ντυθεί κάτι αντίστοιχο. Η πρόταση των διαφημιστών ήταν να είμαι καουμπόι, αλλά τους είπα ότι αυτό δεν μου ταιριάζει, διότι ο Ζορό ήταν ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων.


Όταν πήρες το e-mail, πώς αντέδρασες;

Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα.

Πώς ήταν τα γυρίσματα και πού έγιναν;

Τα γυρίσματα κράτησαν δύο μέρες. Δεκαεπτά ώρες γύρισμα για ένα λεπτό βίντεο. Έγιναν κάπου στη δυτική Αττική και ήταν για εμένα ξεχωριστή εμπειρία, με πολλή πλάκα και άφθονο γέλιο. Λίγο με το άλογο έπρεπε να προσαρμοστώ, αλλά έγινε κι αυτό. Ήταν πολύ δυνατό και στην αρχή αγρίεψε και πήγε να μου ξεφύγει. Μετά το ηρέμησε ο ιδιοκτήτης του κι όλα καλά.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ