2018-02-13 19:07:49
Φωτογραφία για Γιορτή των ερωτευμένων ή γιορτή του ποδοσφαίρου; Πώς να συνδυάσετε τον έρωτα με την μπάλα
Είναι γνωστό ότι οι Τρίτες και οι Τετάρτες του Champions League αποτελούν «ιερό» για την πλειοψηφία του αντρικού πληθυσμού. Οι αντροπαρέες μαζεύονται στα σπίτια με πίτσες, σουβλάκια, μπύρες και τα μαγαζιά κατακλύζονται από γυναίκες, αφήνοντας το χώρο σε όλους τους πονηρούς και όχι τόσο ποδοσφαιρόφιλους που εκμεταλλεύονται τις ημέρες αυτές για πιο εύκολο φλερτ.  Αυτή η Τετάρτη, όμως, Αγίου Βαλεντίνου γαρ, είναι ξεχωριστή και αφιερωμένη στους ήδη ζευγαρωμένους και ερωτευμένους. Από την άλλη μεριά, είναι κι ημέρα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Champions League με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν και Πόρτο – Λίβερπουλ να κλέβουν την παράσταση.

Κι έτσι προκύπτει το μεγάλο πρόβλημα: Πώς θα συνδυαστεί ο έρωτας για την μπάλα με τον έρωτα για μία γυναίκα, η οποία φυσικά και δεν είναι διατεθειμένη να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο παρακολουθώντας έναν αγώνα που λίγο καταλαβαίνει και ακόμα πιο λίγο την ενδιαφέρει;


 

Μία ρομαντική βραδιά με Champions League

Άγιος Βαλεντίνος χωρίς ρομαντική ατμόσφαιρα δεν υφίσταται. Οπότε, καλό θα ήταν να αφήσουμε τις πίτσες, τα σουβλάκια και τις μπύρες για τις βραδιές με τους φίλους μας. Για αυτή την αγωνιστική του Champions League επιλέγουμε κάτι πιο εκλεκτό και ρομαντικό που θα συγκινήσει το ταίρι μας. Ιδανικά θα μαγειρέψετε κάτι, εύκολο έστω, ενώ σίγουρα θα αγοράσετε ένα καλό κρασί. Στην περίπτωση που δεν φημίζεστε για τις μαγειρικές σας ικανότητες, μία παραγγελία από ένα καλό εστιατόριο αρκεί.

 

«Μωρό μου είσαι το γούρι μου»

Μπορεί οι γυναίκες να μην καταλαβαίνουν πολλά από ποδόσφαιρο, αλλά μπροστά στα κέρδη και στον ενθουσιασμό που μπορεί να προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΜΑ, σίγουρα δεν μένουν αδιάφορες. Αφιερώστε, λοιπόν, λίγο χρόνο μαζί της μελετώντας το κουπόνι και τις στοιχηματικές επιλογές, κι γιατί όχι, εμπιστευτείτε το αλάνθαστο γυναικείο ένστικτο για τις επιλογές σας. Η ατάκα «μώρο μου είσαι το γούρι μου», μπορεί να μην είναι κι ό,τι πιο ρομαντικό θα έχει ακούσει, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει.  Ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Για όλους τους άλλους αγώνες του Champions League προσφέρεται live στοιχηματισμός, καθώς και πλήθος ειδικών στοιχημάτων που υπόσχονται πολλά κέρδη. Κι αν νιώθετε ότι δεν άξιζε, τελικά, να χάσετε τη ρομαντική έξοδό σας για ένα αγώνα που έληξε 0-0, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει σε όλους τους αγώνες του Champions League «Επιστροφή Στοιχήματος», δίνοντας πίσω τα χρήματα σε όσους έχουν ποντάρει στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ».

 

Η «πικάντικη» ματιά στο Champions League

Κι τώρα το πιο σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία της βραδιάς. Επειδή, κακά τα ψέματα,  όσο κι αν σας αγαπά ή όσο κι αν προσπαθήσει, μία γυναίκα δύσκολα θα παρακολουθήσει έναν αγώνα στην τηλεόραση με ενδιαφέρον, χρειάζεται να δώσετε μία πιο «πιπεράτη» διάσταση στον αγώνα. Οι αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, «σκοράρουν», ως γνωστόν, με μεγάλη επιτυχία κι εκτός αγωνιστικού χώρου δίνοντας «τροφή» για πολύ κουτσομπολιό. Στο μεγάλο ντέρμπυ Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις του στο συγκεκριμένο «σπορ» οι Ρονάλντο και Νεϊμάρ.

 

Aφού έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με τη γυναίκα-όνειρο όλου του αντρικού πληθυσμού, Ιρίνα Σάικ, απασχολώντας τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο σε καθημερινή βάση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να «νοικοκυρευτεί». Είχαν προηγηθεί κι άλλες πολλές γυναίκες στη ζωή του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τις Πάρις Χίλτον και Κιμ Καρντάσιαν να είναι μερικές από αυτές, σύμφωνα με τις φήμες. Η γυναίκα που κατάφερε τελικά να του φορέσει την «κουλούρα» είναι το 22χρονο μοντέλο Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ. Το ζεύγος γνωρίστηκε για πρώτη φορά σε μία εκδήλωση στο κατάστημα γνωστού οίκου μόδας, όπου δούλευε η νυν κυρία Ρονάλντο κι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Οι φήμες λένε ότι ο έρωτας κρατά από τον Αύγουστο του 2016, ενώ η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο. Καρπός του έρωτά τους είναι η μικρή Aλάνα Μαρτίνα που γεννήθηκε πριν λίγους μήνες και αποτελεί το τέταρτο παιδί για τον Πορτογάλο άσσο.

 

Aνάλογη «καριέρα» με πολλά «γκολ», έχει να επιδείξει κι ο μεγάλος αντίπαλος του Κ. Ρονάλντο στη μεγάλη αναμέτρηση της Τετάρτης, Νεϊμάρ. Αφού περιπλανήθηκε σε πολλές αγκαλιές, όλων των εθνικοτήτων, κι έζησε μια περιπετειώδη κι πλούσια ερωτική ζωή ο Νεϊμάρ φαίνεται να έχει βρει το μεγάλο έρωτα στην αγκαλιά της 22χρονης ηθοποιού – μοντέλου Μπρούνα Μαρκεζίνε. Αν κι η σχέση τους έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις και διαλείμματα στην εξάχρονη πορεία του, οι δύο τους είναι και πάλι μαζί κι ερωτευμένοι, ύστερα από μία συνάντησή τους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ