2018-02-13 22:10:16
Φωτογραφία για Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Λιανό και τι θα κάνει στο #survivorGR 2! GR XPRESS 16-1 ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ: ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ SURVIVOR 2  #SurvivorPanoramaGR #Radio #grxpress #gossip #celebritiesnews #tatouaz
Το όνομά του ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παρουσιαστής ετοίμαζε βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.Ο Γιώργος Λιανός, δήλωσε ότι το έμαθε πριν από δυο-τρεις μέρες και είπε μεταξύ άλλων:

«Το μεγάλο μου άγχος ήταν να αφήσω πίσω τα παιδιά μου και ο τρόπος επικοινωνίας. Είμαι πολύ κολακευμένος για το γεγονός ότι σκέφτηκαν εμένα να πάω εκεί να βοηθήσω και τον Σάκη, να βοηθήσω να βγει όλο αυτό το μεγάλο πρότζεκτ. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω στο νούμερο ένα πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.» Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ«Σας είχαμε υποσχεθεί πως φέτος το Survivor θα έχει αλλαγές σε σχέση με πέρυσι!

Από φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης αποκτά βοηθό παρουσιαστή, τον δικό μας Γιώργο Λιανό, ο οποίος γεμάτος κέφι και όρεξη θα αναλάβει την παρουσίαση μερικών παιχνιδιών.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, σύντομα θα υποδεχτεί τον Γιώργο Λιανό. Mετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και στον Άγιο Δομίνικο»
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ