2018-02-16 17:06:22
Φωτογραφία για Tips για το αυτοκίνητο ώστε να γίνει πιο εύκολη η ζωή σου
Ο μέσος άνθρωπος περνάει κατά μέσο όρο γύρω στις 1.100 ώρες στο αμάξι του. Περίπου 3 ώρες την ημέρα δηλαδή Τι πιο χρήσιμο, λοιπόν, από tips για το αυτοκίνητο ώστε να γίνει πιο εύκολη η ζωή σου!

Πιο συγκεκριμένα, παρακάτω θα βρεις ενδεικτικά 6 – 7 tips για το αυτοκίνητο ώστε να γίνει πιο εύκολη η ζωή σου με βάση την εμπειρία χρηστών με μπόλικο humor και φαντασία! Το μόνο σίγουρο έιναι ότι αν τα κάνεις πράξη το αμάξι σου θα γίνει ακόμα πιο ευχάριστο περιβάλλον και οικείο τόσο στον οδηγό όσο και στους υπολοίπους επιβαίνοντες.

Ποια είναι όμως αυτά τα tips στο αυτοκίνητο;

Τοποθέτηση χάρτινων διαχωριστικών ανάμεσα στα παιδικά καθίσματα, ώστε να πραγματοποιούνται πιο ωραία και άνετα τα ταξίδια. … και να μην σπάνε τα νεύρα των γονιών όταν μαλλώνουν τα παιδιά στο πίσω κάθισμα…

Αλήθεια πόσες φορές πολυπληθείς οικογένειες έχουν ταλαiπωρηθεί σε μεγάλης αποστάσεως ταξίδια; Και μόνο η φασαρία που προκαλείται μέσα στο αμάξι αν αναλογιστεί κανείς τη παρουσία 2 με 3 παιδιών (τουλάχιστον) καταλαβαίνει κανείς πως είναι επιβεβλημένη ανάγκη η παρουσία χάρτινων διαχωριστικών.


Δημιουργία στηρίγματος tablet.

Αν τα χάρτινα διαχωριστικά ηρεμούν μία φορά τα παιδιά, σκέψου πόσο πιο ωραία και δημιουργικά θα περάσει η ώρα του παιδιού βάζοντας του ένα παιδικό στο tablet. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα δεν δύνανται να χαλαρώσουν παρακολουθώντας μία σειρά/ταινία.

Τοποθέτηση μακρόστενου ραφιού στο πίσω μέρος του αμαξιού.

Όταν προετοιμάζεσαι να πας με μεγάλη παρέα για να αθληθείτε, αναλογίσου πόσο χώρο εξοικονομείς βάζοντας μέσα στο αυτοκίνητο ένα στενόμακρο ράφι, το οποίο σε γλύτωνει από περιττό χρόνο να τα τοποθετείς με τέτοιο τρόπο που να τα τσαλακώνεις .

Δημιουργία ειδικού δοχείου απορριμάτων.

Ο ειδικός αυτός κάδος απορριμάτων αποτελεί ένα από τα πολύ σημαντικά tips στο αυτοκίνητο για να είναι πιο εύκολη η ζωή σου αν σκεφτεί κανείς πως, κατά τη διάρκεια ειδικά μεγάλων ταξιδιών ενδέχεται να υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός σκουπιδιών προερχόμενα τόσο από ακαθαρσίες μικρών παιδιών, όσο και από υπολείμματα φαγητών.

Προστασία του καθίσματος από το να είναι βρώμικο.

Οι θέσεις των αυτοκινήτων εύκολα βρωμίζουν είτε από φαγητά, είτε από ακαθαρσίες παιδιών. Ένα κάλυμμα, το οποίο είτε αναγράφει το όνομα του παιδιού, είτε απεικονίζει κάποιον αγαπημένο του παιδικό χαρακτήρά, ενθουσιάζει το παιδί και συγχρόνως προστατέυει το αμάξι . Συνεπώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα tips, στο αυτοκίνητο για να είναι πιο εύκολη η ζωή σου .

Βάλε όλα τα σημαντικά έγγραφα σε ένα φάκελο.

Και φυσικά ένα από τα μεγίστης σημασίας tips στο αυτοκίνητο, για να είναι η ζωή σου πιο εύκολη, είναι η αρχειοθέτηση όλων των εγγράφων των σχετικών με το αυτοκίνητο, που περιέχει όλες τις απαράιτητες πληροφορίες για το όχημα του οδηγού.

Συνεπώς με αυτά τα tips, αλλά και ακόμη περισσότερα η πλειονότητα των οδηγών θα μείνει ευχαριστημένη, κάθως το περιβάλλον μέσα στο αυτοκίνητο θα είναι πιο ευχάριστο, πιο οικείο και να σαι σίγουρος πως θα περιμένεις πως και πως να ταξιδέψεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ