2018-02-17 09:40:13
Φωτογραφία για #MasterChefGR: Χαμός στην μπλε ομάδα μετά την πανωλεθρία - Όλοι εναντίον του Δημήτρη Τσίκιλη!
Αντιμέτωποι με τους κριτές βρέθηκαν οι δώδεκα παίκτες του MasterChef μετά την χθεσινή δοκιμασία, όπου για την μπλε ομάδα εξελίχθηκε σε... βατερλώ!

Η έλλειψη επικοινωνίας και συντονισμού οδήγησε τους παίκτες της μπλε ομάδας στο να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να δουν τι έφταιξε, παρά το γεγονός ότι το πιάτο της μιας υποομάδας με αρχηγό τον Σάββα, ήταν ένα από τα κορυφαία πιάτα που είχαν δοκιμάσει έως τώρα οι κριτές του MasterChef.

Ο Δημήτρης Τσίκιλης, ως αρχηγός, πήρε τον λόγο και εξήγησε πως δεν υπήρξε θέμα συνεννόησης παρά μόνο προβλήματα στην παρασκευή διάφορων υλικών του πιάτου, με τους υπόλοιπους παίκτες να υποστηρίζουν το αντίθετο και τους κριτές να υπενθυμίζουν ότι είναι η τέταρτη κατά σειρά ήττα τους.

«Το πρόβλημα χθες ήταν ότι δεν υπήρχε συνεννόηση» είπε ο Χρήστος ο οποίος εξήγησε στους κριτές ότι δεν υπήρχε πληροφόρηση από τον Δημήτρη Τσίκιλη προς αυτούς για τα πιάτα.

«Από τις εκτελέσεις ήταν 10 πράγματα και τα 8 δεν τα γνώριζε και εκεί κάναμε σοβαρά λάθη» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Σεφερίδης.

«Το πρόβλημα ήταν ο αρχηγός σε όλο το φάσμα του. Στην επικοινωνία, στη μεταδοτικότητα, στην ψυχραιμία του σε όλα. Όταν γύρισα και του είπα έχουμε έξι λεπτά και δεν τον ένοιαξε… οκ» σχολίασε ο Χρήστος Γλωσσίδης.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ