2018-02-17 16:17:21
Φωτογραφία για ΑΣΤΑΚΟΣ: Με επιτυχία το γλέντι στην κοπή πίτας του ΝΑΟΑΣ (ΦΩΤΟ)
 ΦΩΤΟ: -Μake art

-Τζένη Παπαδημηρίου

         Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, χθες Παρασκευή 16.2.2018, η εκδήλωση και το γλέντι για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018, του Ναυτικού Αθλητικού Όμιλου Αστακού (ΝΑΟΑΣ), στην πανέμορφη αίθουσα στο «Κτήμα Ιόνιο», στον Αστακό. Την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γαλάνης, ο οποίος ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. στους παριστάμενους καλή χρονιά με υγεία.

     Στην εκδήλωση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με χορούς και τραγούδια με ζωντανή ορχήστρα.......   Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους: Χριστίνα Σταρακά Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Λύτρας Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Ερωτόκριτος Γαλούνης Δήμαρχος Ξηρομέρου, Γεώργιος Αποστολάκης Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, οι Αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Λιβάνης και Βασίλειος Τσάρκος, ο π. Αντιδήμαρχος Απόστολος Πανταζής, ο Κώστας Κυριάκος πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου, ο π
. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ δήμου Ξηρομερου Βασίλης Μουρκούσης, Κώστας Γεωργούλας πρόεδρος της κοινωφελούς επιχειρησης του Δημου Ξηρομέρου, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ναούμης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βόνιτσας Χρήστος Χασακής, ο Πρόεδρος της Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης, ο Πρόεδρος του Βάρνακα Βασίλης Πολύζος, ο ηθοποιός-θεατρικός συγγραφέας Γιάννης Γουλές, εκπρόσωποι απο τους συλλόγους: Ηρακλής Αστακού, Χοβολιωτών, Πειβαλλοντικός Χρυσοβίτσας, Γυναικών Αστακού, Αίολος Αστακού,  κ.α.

ΦΩΤΟ: ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ