2012-05-29 19:39:46
Φωτογραφία για Απελαύνουν μαζικά τους Σύρους πρέσβεις
Στην απέλαση των Σύρων πρέσβεων προχωρούν οι χώρες της Δύσης, μετά και το ψήφισμα καταδίκης της σφαγής στη Χούλα από τον ΟΗΕ.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ανακοίνωσε ότι μέσα σε 24 ώρες θα απελαθεί ο Σύρος πρεσβευτής στο Παρίσι, ενώ ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο η Γαλλία θα πραγματοποιήσει νέα διάσκεψη των Φίλων της Συρίας.

Η Γερμανία από την πλευρά της, θα προχωρήσει στην απέλαση του Σύρου πρέσβη στη χώρα, ενώ κάλεσε τον ΟΗΕ να εξετάσει εκ νέου την κατάσταση στη Συρία. Βρετανία, Ιταλία και Ισπανία, αλλά και Αυστραλία και Καναδάς προχωρούν σε ανάλογη κίνηση, δείχνοντας στους πρέσβεις το δρόμο της εξόδου από τα σύνορα των χωρών.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απελαύνει τον Σύρο επιτετραμμένο στην Ουάσινγκτον ύστερα από τον μεγάλο αριθμό θανάτων πολιτών στη Συρία όλο το Σαββατοκύριακο, ενημέρωσε κυβερνητική πηγή μιλώντας ανωνύμως στο Ρόιτερς. Η ίδια επίσημη πηγή διευκρίνισε ότι στον Σύρο διπλωμάτη θα δοθεί 72ωρη προθεσμία να εγκαταλείψει το αμερικανικό έδαφος.

Παράλληλα, η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσης σήμερα επίσημα ότι ο πρεσβευτής της Συρίας στην Ολλανδία "είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο", ύστερα από τον μεγάλο αριθμό θανάτων πολιτών στη Συρία όλο το Σαββατοκύριακο.

Η βουλγαρική κυβέρνηση απελαύνει και εκείνη τον Σύρο πρέσβη ως απάντηση στη σφαγή των πολιτών στη Χούλα.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ