2018-02-18 11:03:23
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΤΟ  ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ  ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!

   Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη του αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί. 

     Πανικό πολιτικό έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δημοσιεύσεις σε πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Συζητήσεις πολλές έχουν γίνει. 

      Τα μεγάλα ποσά που έχουμε πληρώσει χωρίς αναπτυξιακό έργο έχουν προκαλέσει εντύπωση και αγανάκτηση στους Δημότες.  

Οι Δημότες μαθαίνουν.

Οι Δημότες θα ενημερωθούν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1

        Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 θα δημοσιεύσουμε άρθρο που θα έχει τις δαπάνες που πληρώσαμε σε εργολάβους τη περίοδο με Δήμαρχο το κ. Αποστολάκη,  και αφορούν

1)-Τη χρονική περίοδο πριν το 2011. Χρέη προς εργολάβους των πρώην Καποδιστριακών  Δήμων Ανακτορίου και Μεδεώνος. Θα δημοσιεύσουμε και απόσπασμα συνέντευξης για το θέμα του πρώην αποτυχημένου Δημάρχου κ. Σολδάτου που θα συζητηθεί.


2)-Τη χρονική περίοδο 1-9-2014 μέχρι 31-12-2016.   

Οι δαπάνες αφορούν τους αγροτικούς δρόμους, τα ρέματα, τις ακτές, το καθαρισμό δρόμων από προβολές δέντρων και θάμνους  κλπ.  Το ποσό είναι τεράστιο. ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΟ....... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2

      Τη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 θα δημοσιεύσουμε άρθρο που θα αφορά τις δαπάνες για ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων  του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2016. 

        Το ποσό είναι πέρα από κάθε πρόβλεψη και από το ποσό αυτό ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πήγε σε έναν για την υπηρεσία αυτή.

Αγαπητοί  Αναγνώστες

   Η ενημέρωση αυτή γίνεται για πρώτη φορά. Έχει προκαλέσει πολιτικό πανικό, εκνευρισμό και αμηχανία σε πολλούς. Χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Οι σχεδιασμοί και οι προσδοκίες τους ανατρέπονται. 

       Προσπάθησαν να με απαξιώσουν ποικιλοτρόπως και ανοήτως. Χωρίς να με γνωρίζουν έγραψαν, με απεκάλεσαν και με αποκαλούν ο τρελός του χωριού, ο γραφικός, ο αποτυχημένος και άλλα πολλά. Πείτε και γράψτε ότι θέλετε ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.

      Ζήτησαν να χαμηλώσω τη κριτική. Μου επιτέθηκαν έξι φορές με μεθόδους πεζοδρομίου. Με συκοφαντούν και με υβρίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν.  Δεν μου δίνουν το λόγο  στο Δημοτικό Συμβούλιο και αν μου το δώσουν μετά από λίγο κλείνουν τα μικρόφωνα. Μου αφαίρεσαν αντιδημοκρατικά το λόγο στην Επιτροπή Διαβούλευσης. Δεν μου απαντούν, ως οφείλουν, σε αιτήσεις γραπτές που έχω καταθέσει και έχουν πάρει αριθμό πρωτοκόλλου. 

     Με τη στήριξη και την αγάπη τη δική σας αγαπητοί αναγνώστες τους πληροφορώ Θεού θέλοντος 

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

       Μπορεί να με απειλήσουν ξανά (σε 48 ώρες δέχτηκα 107 απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου) αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

        Έχετε επιχειρήματα να με αντικρούσετε σε ένα πολιτισμένο πολιτικό διάλογο; To βήμα του διαλόγου, τα θέματα του διαλόγου διαλέξτε τα εσείς. 

Σας προκαλώ σε ΔΗΜΟΣΙΟ πολιτικό ΔΙΑΛΟΓΟ Δήμαρχε κ. Αποστολάκη. Εκεί θα φανεί η πολιτική σας ανεπάρκεια και όχι μόνο. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Τα στοιχεία που αφορούν το 2017 θα δημοσιευτούν προσεχώς. Βρίσκονται στο στάδιο της χρονοβόρου επεξεργασίας. 

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ