2018-02-18 20:01:12
Φωτογραφία για H σέξι φωτογράφιση της Kate Upton στο Sports Illustrated
Είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του διάσημου Αμερικανικού περιοδικού και αν δείτε τη νέα της φωτογράφηση θα καταλάβετε γιατί.

Το βίντεο με το ατύχημα που είχε η Kate Upton σε φωτογράφιση τον περασμένο Οκτώβριο έγινε viral στα social media και αποτέλεσε την πιο πετυχημένη διαφήμιση για το φετινό τεύχος με τα μαγιό του Sports Illustrated. Το περιοδικό, εκτός από το επικό βίντεο, δημοσίευσε και το αποτέλεσμα της φωτογράφισης.

Όπως θα δείτε στις εικόνες παρακάτω, η Kate, συνεχίζει να είναι η απόλυτη φαντασίωση των Αμερικανών.

Κρύβοντας με τα χέρια το πληθωρικό της στήθος εξάπτει τη φαντασία και προκαλεί αναστάτωση στο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού με το απίστευτο κορμί της.

Η φωτογράφιση έγινε πέρυσι στην Αρούμπα και είχε γίνει γνωστή εξαιτίας της τρομακτικής πτώσης του μοντέλου από βράχο. Η 25χρονη είχε ανέβει σε έναν βράχο φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μπικίνι στο οποίο είχε προσαρμοστεί μια «φούστα» προκειμένου να φωτογραφηθεί για το φετινό ετήσιο τεύχος του περιοδικού.

 Τη στιγμή, όμως, που πόζαρε στο φωτογράφο κρύβοντας τα πλούσια στήθη της με τα χέρια της, ένα μεγάλο κύμα «σκέπασε» τον βράχο παρασύροντας την Kate.

Ευτυχώς για την ίδια δεν προσγειώθηκε στο υπόλοιπο τμήμα του βράχου αλλά στο νερό. «Το είδα το κύμα αλλά δεν πίστεψα ότι ήταν τόσο μεγάλο. Πρέπει να βρήκε στο βράχο και να πήρε δύναμη ώστε να με παρασύρει» δήλωσε η ίδια για όλα όσα συνέβησαν στην Αρούμπα.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ