2012-05-29 20:27:05
Φωτογραφία για Εγκατέλειψε την προπόνηση της Εθνικής ο Νίνης
Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας την Τρίτη (29/5) καθώς εγκατέλειψε ο Σωτήρης Νίνης εγκατέλειψε το κανονικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, σε μία φάση του οικογενειακού διπλού, ένιωσε μία ενόχληση στον αριστερό ώμο, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προπόνηση. Άμεσα εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας, όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη μυικό σπασμό στην αριστερή ωμοπλάτη.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία στο «στρατόπεδο» της Εθνικής, ωστόσο, ο νεαρός άσος θα εξεταστεί εκ νέου το βράδυ της Τρίτης (29/5) από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, ο Φερνάντο Σάντος έριξε το… βάρος στον τομέα των αντεπιθέσεων με τις αλλαγές παιχνιδιού και την γρήγορη εναλλαγή της μπάλας. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος «κόπηκε» την Δευτέρα (28/5) από την αποστολή της Εθνικής.

Τέλος, αναφορικά με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο δυναμικός αμυντικός ακολούθησε και το απόγευμα της Τρίτης ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή της Εθνικής, Νεκτάριου Παντεζή και φαίνεται πως ανεβάζει καθημερινά… ρυθμό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του τεχνικού επιτελείου, ο άσος του Ολυμπιακού αναμένεται να μπει σε φουλ πρόγραμμα στην Πολωνία.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ