2018-02-19 17:52:00
Φωτογραφία για Η Method 143 είναι η νέα μοτοσυκλέτα-θαύμα του Keanu Reeves
Πριν λίγα χρόνια, ο Keanu Reeves μαζί με τον φίλο του Gard Hollinger... (που τυγχάνει να είναι σχεδιαστής και μηχανικός μοτοσυκλετών) μπήκαν δυναμικά στον χώρο των δύο τροχών, ιδρύοντας την Arch Motorcycle Company με έδρα το Los Angeles.

Το πρώτο μοντέλο της ήταν η KRGT-1. Ένα café racer δίτροχο με ξεκάθαρες αμερικανικές καταβολές και δυνατές επιδόσεις. Πρόσφατα, και πιο συγκεκριμένα στο Superbowl, ο 53χρονος ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην ενδεχομένως πιο εντυπωσιακή διαφήμιση, κάνοντας surf πάνω σε μια μοτοσυκλέτα.

Oι πιο πολλοί επικεντρώθηκαν στην ενέργειά του σταρ του Matrix και του Speed και όχι στο αντικείμενο, που τυγχάνει να είναι η καινούρια εκπληκτική δημιουργία της Arch, η Method 143.

inRead Advertisement by VIDADS since 2011

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό concept με κινητήρα 2.343 κυβικών, με κομψή σχεδίαση εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την ελβετική εταιρεία Suter και η παραγωγή της θα περιοριστεί μόλις στα 23 κομμάτια.

Πέρα από αυτά, στην Method 143 όλα τα όργανα έχουν αντικατασταθεί από ένα Smartphone (μέσω App), μια πρωτότυπη ιδέα που μάλλον θα αντιγράψουν κι άλλες εταιρείες στο άμεσο μέλλον.

Σε περίπτωση που διαθέτεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ και δεν γνωρίζεις τι να τα κάνεις, μπορείς να μπεις στη λίστα υποψηφίων αγοραστών.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ