2018-02-19 20:26:04
Φωτογραφία για Η Βίβλος Κόλμπριν: Ένα χειρόγραφο 3.600 ετών που θα ξαναγράψει την ιστορία
Η βίβλος Κόλμπριν μεταξύ πολλών πραγμάτων, αφηγείται την ιστορία της ανθρώπινης δημιουργίας και μάλιστα αναφέρει την ύπαρξη αρχαίων πολιτισμών, που ζούσαν στη Γη πριν από την άφιξη του Αδάμ και της Εύας.

Μερικά από τα γραπτά της βίβλου Κόλμπριν λέγεται ότι προβλέπουν ακόμη και τη γραπτή ιστορία μας, ενώ άλλα γραπτά προβλέπουν καταστροφικά γεγονότα που δεν έχουν ακόμη συμβεί στη γη.

Η Βίβλος Kolbrin είναι μια συλλογή από αρχαία κείμενα κρυμμένα για αιώνες και διατηρημένα από εικαζόμενες μυστικές ομάδες για σχεδόν χίλια χρόνια. Τα αρχαία κείμενα λέγεται ότι έχουν σωθεί από το εμπρησμό του Αββαείο του Γλάστονμπερι το 1184. Ορισμένοι ισχυρίζονται επίσης ότι υπάρχει μια βαθιά σχέση μεταξύ των αρχαίων κειμένων και του Ιησού Χριστού.

Λέγεται ότι γράφτηκε την ίδια περίοδο με την Παλαιά Διαθήκη.

Ακριβώς όπως υπάρχουν δύο μέρη στην Αγία Γραφή, η παλαιά και η νέα διαθήκη, η Κόλμπριν αποτελείται επίσης από δύο μέρη, που αποτελούν συνολικά 11 βιβλία.


Τα πρώτα έξι βιβλία της βίβλου Κόλμπριν γράφτηκαν από τους αρχαίους Αιγυπτίους, ενώ τα υπόλοιπα βιβλία από τους αρχαίους Κέλτες ιερείς.

Θεωρείται από πολλούς ως το πρώτο ιουδαϊκό / χριστιανικό έγγραφο.

Το αρχαίο κείμενο αφηγείται την ιστορία της ανθρώπινης δημιουργίας και μάλιστα αναφέρει την ύπαρξη αρχαίων πολιτισμών που υπήρχαν στη Γη πριν από την άφιξη του Αδάμ και της Εύας.

Το πρώτο μέρος του Κόλμπριν περιέχει την ιστορία της δημιουργίας που διαβάζεται τόσο ως θρησκευτικό όσο και ως επιστημονικό κείμενο. Τα δύο τελευταία βιβλία του Κόλμπριν είναι αφιερωμένα στον Ιησού.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ