2018-02-20 17:20:21
Φωτογραφία για Ενεργοποιείται (επιτέλους) η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1...
Μετά

τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η «Anne», ο ANT1 αποφάσισε να μην πάει η ευκαιρία χαμένη γι’ αυτό και ενέταξε όχι μια, όπως γράφεται, αλλά δυο νέες σειρές εξ’ Ανατολής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tv24 και της Τίνας Μεσσαροπούλου.

Πρόκειται για το σίριαλ «Μικρά εγκλήματα» του οποίου η ιστορία έχει σασπένς, μυστήριο, ίντριγκα και τέσσερις γυναίκες σε πόλεμο. Η σειρά θα προβάλλεται από το κανάλι του Αμαρουσίου αρχικά τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα- Πέμπτη) στις 21.00 για την πρώτη εβδομάδα (26 Φεβρουαρίου) και στη συνέχεια (5 Μαρτίου) από Τρίτη έως Πέμπτη στις 21.00. Στις 5 Μαρτίου μάλιστα πρόκειται να προστεθεί στο πρόγραμμα ακόμα μια τουρκική σειρά.

Πρόκειται για τη σειρά «Fazilet» που εντάσσεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη από τις 16.00 έως τις 17.30.

Οσο για το «Κάτι χωρισμένα Παλικάρια» πλέον από την ερχόμενη εβδομάδα θα προβάλλονται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 23.30, όπως σας ενημέρωσε πρώτο και το tvnea.com το πρωί (δες εδώ) προσθέτοντας στο ενεργητικό τους και νέα ώρα προβολής μέσα στην ίδια τηλεοπτική σεζόν, ενώ το «Hells Kitchen» με τον Έκτορα Μποτρίνι θα προβάλλεται τελικά κάθε Δευτέρα στις 21.00 αρχής γενομένης από 5 Μαρτίου.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ