2018-02-22 14:45:58
Φωτογραφία για Άκου συνάδελφε! Σταμάτα να μυξοκλαίγεσαι για το κάπνισμα σε δημόσια κτίρια
Άκου συνάδελφε! Σταμάτα να μυξοκλαίγεσαι για το κάπνισμα σε δημόσια κτίρια! Σε εσένα απευθύνομαι που μυξοκλαίγεσαι για το κάπνισμα και την αναφορά ! Δεν σου χρειάζεται

αναφορά , αλλά απευθείας χρηματικό πρόστιμο είκοσι (20) EURO κάθε φορά που ανάβεις τσιγάρο μέσα σε δημόσιο κτίριο ή όχημα. Γιατί και το χαρτί της απολογίας σου ένα άχρηστο σκουπίδι είναι.

Η δικαιολογημένη σου άποψη ότι έχεις στρες ή νεύρα και το τσιγάρο σε ηρεμεί, πιθανόν να έπρεπε να προβληματίσει την Υπηρεσία. 

Οι μόνοι που υπομένουμε το κάπνισμά τους είναι οι κρατούμενοι που υπερβαίνουν τους χρόνους κράτησης όταν αφορά απελάσεις και οι συνθήκες προαυλισμού δεν επιτρέπονται τόσο ώστε για να μην έχουμε τις δυσάρεστες αποδράσεις ή η ταραχή της στέρησης της ελευθερίας τους, τους έχει προκαλέσει ταραχή και στηθάγχη.

Κατάλαβες γιατί επιτρέπεται στους κρατούμενους; Γιατί δεν έχουν που να πάνε και για να μη τους φυλάς στο νοσοκομείο. 


Αλλά , εσυ συνάδελφε πρέπει επιτέλους να μάθεις τον αυτοέλεγχο.

Είσαι αυτός που επιβάλλει τον νόμο σε ένα σημαντικότατο θέμα υγείας, που ο νομοθέτης το αγγίζει με μια αποφασιστικότητα μεταβαλλόμενη όπως και το ύψος της ποινής που κυμαίνεται και δεν είναι σταθερό, δημιουργώντας νομικό κενό!

Αν εργαζόσουν σε ένα εργοστάσιο με χημικά, θα κάπνιζες μέσα στην μονάδα παραγωγής;

Έτσι να το δεις και το θέμα με το κάπνισμα , όπου στο Τμήμα που είναι το οίκημα προστασίας του πολίτη που έρχεται πιο τακτικά σε επαφή με οποιαδήποτε άλλη Υπηρεσία.

Πέραν αυτών για να πιάσουμε και το θέμα της καθαριότητας είναι κατάντημα να φωτογραφίζονται οι υπερχειλισμένοι κάδοι εσωτερικού χώρου από καφέδες, λαδόχαρτα, αποφάγια και κουτιά από πίτσες και να μην είσαι ικανός στο πέρας του ωραρίου να πετάξεις τα σκουπίδια που εσυ προκάλεσες και κουβάλησες από έξω προς τα μέσα.

Και να διαμαρτύρονται οι συνδικαλιστές και δώσε φωτογραφίες στις ιστοσελίδες και δώσε παράπονα για την καθαριότητα που μετά την τεχνολογική επανάσταση ακόμη καθαρίζουν με φαράσι και σκούπες και κάνουν βόλτα οι σκόνες στο κτίριο. 

Είναι κατάντημα να θες καθαρίστρια να καθαρίσει τα σκουπίδια που εσύ παρήγαγες, γιατί σιχαίνεσαι να τα μαζέψεις. 

Αντιλαμβάνεσαι το αντιφατικό;;

Συν τοις άλλοις  τους λερωμένους  και βρώμικους τοίχους από τον καπνό δεν πιστεύω να τους ελαιοχρωματίσεις με δικά σου έξοδα.

Πληρώνει ο κακομοίρης ο συμπολίτης μας ο Έλληνας φόρους κι εσύ να αιτείσαι δαπάνη συντήρησης  - καθαριότητας κτιρίου και οχημάτων για το αυτονόητο. 

Ίσως αυτό το μεταοθωμανικό  κατάλοιπο του παζαρέματος που δεν έχεις αποβάλλει 200 χρόνια μετά και απεικονίζεται ρεαλιστικά από τα δημόσια μυξοκλάματα, γιατί δεν δέχεσαι την ευθύνη των πράξεων και το οποίο κάποτε το συναντήσαμε να καπνίζουν πούρο μέσα σε κορυφαία Λέσχη παρά την απαγόρευση από τους πιο επιφανείς πολίτες της χώρας, να μας χτυπάει τις πέριξ απειλές της εδαφικής μας κυριαρχίας.

Γιατί τους δίνουμε την εικόνα του ρεμπέτ ασκέρ.

Για αυτό ή θα διορθωθούμε ή θα χαθούμε . 

Γιατί το ζήτημα είναι δομικό και δεν αφορά  μόνο το κάπνισμα. 

22.02.2018

Μιχάλης Αβέλλας

Αστυνομικός 

πηγή : https://avellasmichail.blogspot.com/2018/02/blog-post_22.html
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ