2018-02-22 15:37:36
Φωτογραφία για Novartis: «Λάβρος» ο Καμμένος κατά Βενιζέλου και Σαμαρά (ΒΙΝΤΕΟ)
«Λάβρος» κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά εμφανίστηκε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας ότι λόγω του κατάπτυστου νόμου του περί ευθύνης υπουργών που έφερε προσωπικά ο Ε. Βενιζέλος, συμβαίνουν σκάνδαλα όπως αυτό της Novartis....

Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι με τα 2/3 της Βουλής μπορεί να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και κάλεσε όλα τα κόμματα να προχωρήσουν άμεσα στην κατάργηση του.

Στη συνέχεια ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε διεξοδικά στο σκάνδαλο Novartis και δήλωσε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα βάλουν τέλος στη δράση των νταβατζήδων που διαφεντεύουν την χώρα και τους πολιτικούς και μίλησε με ονόματα για την διαπλοκή και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Επίσης, ο Πάνος Καμμένος, απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές να μείνουν εκτός της όποιας αντιπαράθεσης τα εθνικά θέματα, τονίζοντας ότι τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά τα οποία υπερασπίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ο προεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τέλος είπε ότι δεν θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής του Μ. Σαλμά, προκειμένου να τον διευκολύνει να καταθέσει ως μάρτυρας όσα γνωρίζει για την υπόθεση Novartis, και εδώ, και στις ΗΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ
eviazoom
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ