2018-02-22 18:40:53
Φωτογραφία για To Epsilon δημιουργεί τη δική του «Anne»...
Από τα μέσα Δεκεμβρίου η Άλκηστη Μαραγκουδάκη εντάχθηκε στο δυναμικό του Epsilon, ασκώντας τα καθήκοντα της Chief Content Officer. Ανάμεσά στις αρμοδιότητες της περιλαμβάνεται ο στρατηγικός σχεδιασμός προγράμματος που θα οδηγήσει το κανάλι στη σταδιακή άνοδο. Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, προσκάλεσε παραγωγούς και δημιουργούς να καταθέσουν προτάσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και οι οποίες να αφορούν σειρές μυθοπλασίας.

Οι παραγωγοί Παύλος Παπαχριστοφίλου και Σταύρος Καπελούζος με την εταιρεία τους Pedio Productions κατέθεσαν στη σιδηρά κυρία του καναλιού κάποιες προτάσεις που προέρχονται από την κορεάτικη αγορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MYtv» και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, μία εκ των προτάσεων που κατέθεσαν φέρει τον τίτλο «Unknown Woman», δηλαδή «Άγνωστη γυναίκα».

Πρόκειται για μία δραματική σειρά η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην πρώτη προβολή της και αφορά την ιστορία δύο γυναικών οι οποίες θέλουν να αποδείξουν ότι η μητρική αγάπη είναι ισχυρότερη από οποιαδήποτε άλλη
. Η πρώτη ιστορία αφορά τη Hog Ji-Won που μεγάλωσε σε ένα ορφανοτροφείο και θέλει να αλλάξει τη ζωή της. Γι’ αυτό άρχισε να σπουδάζει σκληρά και μετά από μια σειρά εμποδίων αποφοιτά από ένα μεγάλο πανεπιστήμιο. Εν συνέχεια, εργάζεται ως γραμματέας σε μια μεγάλη εταιρεία και δεν αργεί να ερωτευτεί και να παντρευτεί τον ιδιοκτήτη της εταιρείας με τον οποίο έχει ένα γιο. Μια μέρα συνειδητοποιεί ότι ο γιος της υποφέρει από μια ασθένεια και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τη ζωή του.

Η δεύτερη ιστορία αφορά μια άλλη μητέρα, τη Son Yeo Ri, η οποία μεγάλωσε σε μια πλούσια οικογένεια και εγκαταλείφθηκε από τους γονείς και τον φίλο της. Για να προστατέψει, όμως, το παιδί της δεν αργεί να πάει στη φυλακή!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χειμωνιάτικα γεμιστά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χειμωνιάτικα γεμιστά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ