2018-02-22 21:01:15
Φωτογραφία για Η Ένωση Αθηνών ενημερώνει για Μάχιμη Πενταετία, ΤΠΔΥ και Επίδομα Παραμεθορίου
Αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα στο Facebook της Ένωσης Αθηνών: Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αθηνών με επικεφαλής τον Πρόεδρο Πάκο Δημοσθένη παρευρίσκονται στο

Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ όπου συμμετεχουν όλες οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της Χώρας. Από τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών ΠΟΑΣΥ Πανταζή Βασίλειο εγινε ενημερωση για φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους:

Μάχιμη πενταετία: Μετά από συνάντηση της ΠΟΑΣΥ και λοιπών Ομοσπονδιών με τη Γενική Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης έγινε γνωστό σε προφορικό επίπεδο ότι δεν θα αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού. Οι διατάξεις του ν. 3865 /2010 δεν μεταβάλλονται. Παραμένει το καθεστώς αναγνώρισης για τους συναδέλφους της προ του 30/09/1990, δηλ. γι' αυτους που δεν εχουν καταβάλλει εισφορές και για τους συναδέλφους από την 01/10/1990 παραμένει ίδιο το ποσό για τις κρατήσεις, που αφορούν το πενθήμερο και όχι όλες τις αποδοχές. Επίσης κατι που αναμένεται να εισαχθεί είναι και η δυνατότητα αναγνώρισης κατά τη συνταξιοδότηση. 


Τ.Π.Δ.Υ.:Απο τη Γενική Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης έγινε γνωστό ότι εκκρεμεί ο φάκελος στο Υπ. Εργασίας διότι η Διοίκηση του ΤΠΔΥ τη μία δέχεται και διαγράφει τους συναδέλφους απο το Ταμείο και την άλλη το θεωρεί ως σιωπηρή αποδοχή. Έγινε γνωστό ότι αναμένεται εκτενής απάντηση και συνεπώς δικαίωση της κακής πρακτικής που μέχρι σήμερα ίσχυε. 

Επίδομα παραμεθορίου: Καταβλήθηκε με την τρέχουσα μισθοδοσία σε καποιους συναδέλφους και θα καταβληθεί και σε επομενες μισθοδοσίες στους λοιπούς δικαιούχους.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ