2018-02-22 23:23:08
Φωτογραφία για Συνελήφθη και προφυλακίστηκε ο πιστολέρο της Νάξου
Αναζητούνταν από τις 3 Φεβρουαρίου - Είχε «γαζώσει» με κυνηγετικό όπλο την ψησταριά που διατηρούσε οικογένεια, αλλά και την κατοικία της στην περιοχή Φιλώτι Μετά από έρευνες που κράτησαν 18 ημέρες, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του σταθμού Δρυμαλίας ο 36χρονος πιστολέρο ο οποίος αναζητούνταν από τις 3 Φεβρουαρίου, όταν σκόρπισε τον

τρόμο σε μια οικογένεια «γαζώνοντας» με κυνηγετικό όπλο την ψησταριά που διατηρεί αλλά και την κατοικία της στην περιοχή Φιλώτι!

Σε βάρος του 36χρονου είχε εκδοθεί από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Νάξου ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Μετά την σύλληψή του, θα μεταφερθεί σε φυλακή όπου θα παραμείνει ως την δίκη του, καθώς η κύρια ανάκριση έχει ολοκληρωθεί.

Το περιστατικό συνέβη όταν προκλήθηκε ένταση μεταξύ του αδελφού του 36χρονου και μια άλλης οικογένειας, με αφορμή ανεπίλυτες παλιές οικογενειακές και κτηματικές διαφορές. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία ο αδελφός του 36χρονου, δέχθηκε επίθεση από τα μέλη της άλλης οικογένειας, που του έκλεισαν το δρόμο με δυο αυτοκίνητα και έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν τα ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 11 και 16 χρόνων.


Μετά την καταγγελία, συνελήφθησαν τρία άτομα. Όμως, ο 36χρονος δεν... ικανοποιήθηκε και το ίδιο απόγευμα, αφού κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε έξω από την ψησταριά της αντίπαλης οικογένειας, όπου άρχισε να πυροβολεί προκαλώντας ζημιές και σκορπίζοντας τον πανικό! Το ίδιος έκανε και στο σπίτι της  οικογένειας προκαλώντας και εκεί φθορές! Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε και βρέθηκε μόλις χθες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ