2018-02-23 00:18:28
Φωτογραφία για Το ένα και μοναδικό κόλπο που θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το σωστό κραγιόν
Σπουδαία πράγματα μπορούν να συμβούν όταν πειραματίζεστε σε θέματα ομορφιάς, αλλά το παιχνίδι με το μακιγιάζ δεν αποδίδει πάντα κολακευτικά αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μοιράζεστε το ίδιο κόκκινο κραγιόν με την κολλητή σας! Δεν είστε σίγουρες γιατί; Όλα εξαρτώνται από τον τόνο του δέρματός σας.

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την απόχρωση του foundation που φοράτε. Η επιδερμίδα έχει ποικίλα υποκείμενα χρώματα -απλά ρίξτε μια γρήγορη ματιά στο γυμνό χέρι σας και θα το διαπιστώσετε! Ανακαλύπτοντας την κυρίαρχη απόχρωση στο δέρμα σας είναι απαραίτητο να καθορίσετε ποια χρώματα στα χείλη θα σας κολακεύσουν περισσότερο.

Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές για τρεις κοινούς τόνους δέρματος: ζεστό, ψυχρό και ουδέτερο. Οι ζεστές επιδερμίδες έχουν χρυσό χρώμα, οι ψυχρές έχουν μπλε-ροζ απόχρωση και οι ουδέτεροι τόνοι είναι τέλεια ισορροπημένοι μεταξύ των δύο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις αποχρώσεις ως ένα εξαιρετικό σημείο αναφοράς για την αγορά κραγιόν -απλά αναζητήστε τα αντίστοιχα χρώματα. Αν δεν είστε ακόμα σίγουρη από πού να ξεκινήσετε, συνεχίστε να διαβάζετε -το ιδανικό κραγιόν απέχει μόλις μερικά κλικ από εσάς!


Ζεστές επιδερμίδες

Εάν το δέρμα σας κινείται σε χρυσές αποχρώσεις, επιλέξτε χρώματα που είναι ζεστά και έχουν ως βάση το καφέ. Διατηρώντας τις αποχρώσεις ζεστές και καφέ, δημιουργείτε μια όμορφη, μονοχρωματική εμφάνιση, ενώ αυτός ο συνδυασμός θα δώσει ένα κομψό αποτέελσμα. Τα κόκκινα κραγιόν με βάση το πορτοκαλί χρώμα και τα nude με βάση το κίτρινο είναι από τις κορυφαίες συστάσεις για όσες από εσάς έχουν αυτή την απόχρωση επιδερμίδας (όπως η Beyoncé). Το κοραλί χρώμα θα κάνει μια όμορφη αντίθεση με τη χρυσή επιδερμίδα σας και θα δώσει επιπλέον φωτεςινότητα χωρίς να δημιουργείται έντονη αντίθεση.

Ψυχρές επιδερμίδες

Τα κόκκινα κραγιόν με βάση το μπλε χρώμα είναι μια δημοφιλής πρόταση για τις γυναίκες με ψυχρή επιδερμίδα όπως η Emma Stone. Τα ροζ χρώματα με τις διακριτικές αποχρώσεις του μπλε ταιριάζουν επίσης υπέροχα σε αυτές τις επιδερμίδες. Τα έντονα κόκκινα και τα μπορντώ κραγιόν κάνουν μεγάλη αντίθεση με τις ψυχρές επιδερμίδες. Αυτό συμβαίνει λόγω του υποκείμενου μπλε τόσο στην επιδερμίδα όσο και στη σύνθεση του κραγιόν. Όλα έχουν να κάνουν με την αρμονία των χρωμάτων.

Ουδέτερες επιδερμίδες

Πολλοί make up artists χαρακτηρίζουν τυχερές όσες γυναίκες επιδερμίδα με ουδέτερη απόχρωση. Επειδή αυτή η ομάδα των γυναικών (συμπεριλαμβανομένης της Jennifer Lawrence) έχει ένα μείγμα δροσερών και ζεστών τόνων στην επιδερμίδα τους, μπορεί να ακολουθήσει τις συστάσεις για τα κραγιόν και για τις δύο κατηγορίες.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ