2018-02-23 16:40:21
Φωτογραφία για AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Όλες οι αλλαγές που έρχονται στο πρόγραμμα του EPSILON!
Με αλλαγές, όσον αφορά, το πρόγραμμα θα βρει ο Μάρτιος τον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON, του οποίου στόχος είναι να αυξήσει σημαντικά τη δυναμική του στη "μάχη" της τηλεθέασης.

Αρχικά, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 6:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της εκπομπής "Ξυπνάμε Μαζί" με τον Σπύρο Χαριτάτο. Η εκπομπή θα έχει τρίωρη διάρκεια και θα είναι αμιγώς ενημερωτική.

Αμέσως μετά, και συγκεκριμένα στις 8:45 θα ξεκινά η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω", η οποία, παρά την αλλαγή ώρας θα διατηρήσει τη μεγάλη της διάρκεια, καθώς θα ολοκληρώνεται στις 12:30. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα σταθεί η εκπομπή απέναντι στο σκληρό - και ομοειδή- ανταγωνισμό, καθώς πλέον η Κατερίνα Καινούργιου θα έχει να αντιμετωπίσει τόσο τη Φαίη Σκορδά και το "Κου-Κου" δίδυμο, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη όσο και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στις 12:45 θα ξεκινά η εκπομπή "Εμείς" και θα ολοκληρώνεται στις 14:45, γεγονός, το οποίο καθιστά τη Χριστίνα Λαμπίρη την νέα τηλεοπτική "αντίπαλο" της Ελένης Μενεγάκη.


Όπως ήταν φυσικό, τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος διατηρούν σταθερό το "ραντεβού" τους με τους τηλεθεατές, καθώς οι εκπομπές κρίνονται ως ιδιαίτερα επιτυχημένες.

Όσο για το τι θα προπορεύεται της εκπομπής "Tatiana Live"; Οι υπεύθυνοι του σταθμού σκέφτονται να τοποθετήσουν ένα ελληνικό πρόγραμμα, χωρίς να έχουν,όμως, ακόμα καταλήξει σε κάτι.

Μένει να δούμε, λοιπόν, κατά πόσο αυτές οι αλλαγές θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον σταθμό, ο οποίος έχει, πλέον, ανοίξει νέα τηλεοπτική σελίδα!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ