2018-02-23 17:25:18
Φωτογραφία για Αλήθειες με τη Ζήνα: Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ξανά κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις & τις συγκλονιστικές ιστορίες της
Με θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες ασχολήθηκε και χθες η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", συγκεντρώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η εκπομπή του Star αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, πως μετά από 57 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο πρώην παρουσιαστής βγαίνει από την Εντατική.

Παράλληλα, η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ασχολήθηκε και πάλι με την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, παρουσιάζοντας μία φωτογραφία ντοκουμέντο, στην οποία φαίνεται, σύμφωνα με τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας, πως η άτυχη Ειρήνη δεν ήταν μόνη όταν ξέσπασε η φωτιά στο αυτοκίνητό της.

Επίσης, γνωστός επιχειρηματίας κατήγγειλε στην εκπομπή πως ο 21χρονος γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον προπονητή του στο γυμναστήριο, ενώ ο πατέρας της μικρής Μελίνας, που έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση ρουτίνας, πριν από δύο περίπου χρόνια, Μάνος Παρασκάκης, ξέσπασε μιλώντας στις "Αλήθειες με τη Ζήνα", με αφορμή τα πορίσματα για τον θάνατο της κόρης του, για τα οποία ο ίδιος ενημερώθηκε από την τηλεόραση.


Τέλος, στο πλατό της εκπομπής του Star βρέθηκε η Φρίντα Κυπριώτη, εθελόντρια και φίλη της αδελφής Νεκταρίας, η οποία μίλησε για το φιλανθρωπικό έργο της Ελληνίδας μοναχής στην Ινδία.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε η εκπομπή του Star την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου...

Στο γενικό σύνολο οι "Άλήθειες με τη Ζήνα" έκαναν 18,1% και στο δυναμικό κοινό 18,3%.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ