2012-05-30 01:18:02
Φωτογραφία για Τραγούδι και Βιντεοκλίπ για την Παγκόσµια Ηµέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) από Αγρινιώτες δηµιουργούς
Από το Γραφείο Τύπου

Με διάθεση οικολογικής αφύπνισης και προβληµατισµού οι Αγρινιώτες καλλιτέχνες Κωνσταντίνος Σαµψών (Μουσική) και Βασίλης Κολοβός (Στίχοι-Ερµηνεία) µας παρουσιάζουν ένα νέο τραγούδι µαζί µε βιντεοκλίπ µε την διακριτική ονοµασία ΧΥΤΑ (Χώρος Ύποπτης Ταφής Απορριµµάτων).

Οι ίδιοι µας λένε ότι: "Μέσα σε µια περίοδο που η ανθρωπότητα µαστίζεται από την οικονοµική κρίση δεν θα πρέπει να µας διαφεύγει το γεγονός ότι εδώ και χρόνια η αλόγιστη σπατάλη των φυσικών πόρων συν τα αρνητικά αποτελέσµατα για το περιβάλλον από την βιοµηχανική επανάσταση µας οδηγούν σε ολέθριες καταστάσεις. Με την κίνηση µας αυτή πιστεύουµε ότι βάλαµε ένα λιθαράκι στην κατανόηση του προβλήµατος, ώστε κάποτε να επιλυθεί."

Ο Κωνσταντίνος Σαµψών και ο Βασίλης Κολοβός έχουν ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν στις µουσικές συνθέσεις "Της Καρδιάς µου Οµάδα" και "Τόπου µας ζωή" που είναι αφιερωµένες στην οµάδα της πόλης του Αγρινίου τον "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ". Ο Βασίλης Κολοβός έχει επίσης εκδώσει τα µουσικά CD "Έτσι Ζώ" και "Πόζα". Ο Κωνσταντίνος Σαµψών έχει εκδώσει επίσης κα τα µουσικά CD "On Air... myths and tales" και "Escape to Freedom".
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ