2018-03-01 00:00:38
Φωτογραφία για Η Kaia Gerber ποζάρει για τον οίκο Chanel
Ο Karl Lagerfeld φωτογραφίζει την 16χρονη καλλονή για πρώτη φορά!

Μπορεί να είναι μόλις 16 χρονών, αλλά το ταλέντο της δεν άργησε να λάμψει. Ο λόγος για την Kaia Gerber η οποία έχει αποδείξει ότι μέσα σε ένα χρόνο, μπορεί να καταφέρει πολλά. Γιατί ένας χρόνος έχει περάσει μόλις, από το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, και η Gerber από τότε έχει καταφέρει ήδη να είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Μόδας, αυτή τη στιγμή!

Ένας ακόμη καλός λόγος για να αναφερθούμε σε αυτή, είναι το τελευταίο της επίτευγμα!

Το νεαρό μοντέλο, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Chanel. Η σχέση της με τον οίκο δεν είναι άγνωστη, μιας και ο Karl Lagerfeld έχει εκφράσει ήδη την αγάπη του προς το πρόσωπο της Gerber.

Η ίδια έχει ήδη περπατήσει σε shows του γαλλικού brand, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να εκπροσωπεί τον οίκο σε print.

Η καμπάνια αφορά την συλλογή τσαντών του οίκου, για την Άνοιξη 2018. Ο Lagerfeld λοιπόν, απαθανατίζει την Kaia, σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες, στο διαμέρισμα της Mademoiselle Chanel, στο Παρίσι!


Τα προσωπικά αντικείμενα της εμβληματικής αυτής γυναίκας περιτριγυρίζουν το μοντέλο κάνοντας την καμπάνια, προσωπική υπόθεση!

Στις φωτογραφίες, πέρα από την όμορφη Kaia, μπορούμε να απολαύσουμε και τις εκπληκτικές τσάντες του οίκου, οι οποίες παρέλασαν για πρώτη φορά, πριν λίγους μήνες στην πασαρέλα του brand, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Διάφανες τσάντες από PVC, η αγαπημένη Gabrielle Bag αλλά και η Chanel boy Bag κάνουν την εμφάνισή τους στην ρομαντική καμπάνια!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ