2018-03-01 13:34:10
Φωτογραφία για Η κουλ απάντηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην επίθεση Κιμ Κατράλ
Άργησε αλλά απάντησε στην επίθεση της συμπρωταγωνίστριάς της, Κιμ Κατράλ, η οποία την αποθάρρυνε δημόσια μετά τα συλλυπητήρια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για τον θάνατο του αδερφού της. «Δε θέλω τη συμπόνια σου, δεν είμαστε φίλες» είχε πει μεταξύ άλλων.

Πέρασε κάποιος καιρός από αυτό το συμβάν και ενώ κάποιοι περιφερειακοί της ιστορίας πήραν θέση υπέρ της Πάρκερ, όπως, για παράδειγμα, το «αγόρι» της Σαμάνθα, ο Τζέισον Λούις, ο γνωστός σε όλους μας Σμιθ του Sex and The City.

Τώρα ήρθε η ώρα της Σάρα να πει κάποια πράγματα. «Δεν συνδέω το άσχημο γεγονός του θανάτου του αδερφού της Κιμ με το γεγονός ότι δεν γυρίστηκε το 3ο μέρος της ταινίας Sex and The City, μετά από δική της άρνηση» λέει. «Είχαμε μια μοναδική εμπειρία με το σήριαλ και τις ταινίες και αυτό δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Το ζήσαμε όμως» συνεχίζει.

«Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη ηθοποιό για τον ρόλο της» διευκρινίζει και στις κατηγορίες της Κιμ για ειδική μεταχείριση στα γυρίσματα απαντάει το εξής καθοριστικό: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό. Μου έλεγαν για παράδειγμα “Σάρα αύριο θα κάνει γυμνό” και εγώ έλεγα απλά “όχι, δεν υπάρχει περίπτωση”. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αυτό μόνο, τίποτε άλλο».

Με την τελευταία της φράση υπονοεί ότι η Κιμ δεν είχε διαφορετική μεταχείριση από την παραγωγή, αλλά από την ίδια στον εαυτό της.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ