2018-03-02 18:00:08
Φωτογραφία για Βέλτιστη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες για το Opel Grandland X με το σύστημα IntelliGrip
Βέλτιστη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες για το Opel Grandland X με το σύστημα IntelliGripΌσοι αναζητούν ένα συμπαγές SUV (sport utility vehicle), μοντέρνο και αποτελεσματικό, και οδηγούν συχνά σε σαθρό έδαφος ή ολισθηρό δρόμο, η λύση είναι το νέο Opel Grandland X με το προαιρετικό, προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip.

Το IntelliGrip εξασφαλίζει βέλτιστη πρόσφυση και ευστάθεια σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, ο οδηγός του προσθιοκίνητου Grandland X απλά επιλέγει το κατάλληλο πρόγραμμα ελέγχου πρόσφυσης μέσω του περιστροφικού χειριστηρίου στην κεντρική κονσόλα. Το ηλεκτρονικό σύστημα προσαρμόζει άμεσα την κατανομή ροπής στους τροχούς και τις ρυθμίσεις ESP (electronic stability program) σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα (mode).

«Το Opel Grandland X SUV προσφέρει πολυάριθμες καινοτομίες όπως κάμερα 360-μοιρών, προσαρμοζόμενους προβολείς full-LED και πιστοποιημένα εργονομικά καθίσματα που κάνουν την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο απολαυστική. Και χάρη στην τεχνολογία IntelliGrip, οι οδηγοί μπορούν να απολαμβάνουν αυτά τα οφέλη οποιαδήποτε στιγμή, σε κάθε είδους οδόστρωμα» δήλωσε ο Peter Küspert, Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων & Marketing.

Το IntelliGrip περιλαμβάνει τα εξής πέντε προγράμματα:

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ