2018-03-02 22:44:03
Φωτογραφία για Οι Αλήθειες με τη Ζήνα υποδέχθηκαν την άνοιξη με υψηλή τηλεθέαση - Δείτε τα νούμερα...
H εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα",  υποδέχθηκε χθες  τον Μάρτιο, συγκεντρώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης Η εκπομπή του Star   ασχολήθηκε και πάλι με την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, παρουσιάζοντας μία φωτογραφία ντοκουμέντο, στην οποία φαίνεται,  η άτυχη 44χρονη μέσα στο αμάξι της.

Επίσης  είδαμε τα συμπεράσματα του υπαρχηγού της πυροσβεστικής από την έκθεση αυτοψίας της ασφάλειας για την αδικοχαμένη Ειρήνη, τα οποία κάνουν λόγο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία,  για να αποκρύψουν την δολοφονία.

Τέλος, στο πλατό της εκπομπής του Star βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής με την θεατρική παρέα του και κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με την Άσπα και την μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου, ο ηθοποιός έκανε μια μεγαλειώδη κίνηση ανθρωπιάς συγκινώντας μας όλους!

Ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής πως την 1η Απριλίου, δηλαδή σε ένα μήνα από σήμερα,  θα έχει αγοραστεί το  ειδικό αμάξι  με το οποίο η Άσπα θα μπορεί να μετακινείται για τις φυσιοθεραπείες της και τα χρήματα που υπολείπονται για την αγορά του  θα τα διαθέσει ο ίδιος.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε η εκπομπή του Star την Πέμπτη 1η Μαρτίου...

Στο γενικό σύνολο οι "Άλήθειες με τη Ζήνα" έκαναν 17,7% και στο δυναμικό κοινό 20,3%.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ