2018-03-04 17:33:17
Φωτογραφία για Copa Copana: Ο πιο fun πολυχώρος της Αθήνας που όλοι θα τον θέλαμε πίσω
Αν δεν είχες επισκεφτεί το Copa Copana δεν ήξερες τι θα πει... κοντινές διακοπές Το Copa Copana αποτέλεσε τον πιο fun πολυχώρο της Αθήνας για όλο το χρόνο. Με μια μαγική πόλη, πρότυπο παιδότοπο, φουσκωτά παιχνίδια, το μεγαλύτερο παγοδρόμιο στην Ελλάδα και με απίθανες νεροτσουλήθρες και πισίνες, σας ρίχνει, από την πρώτη στιγμή, στα βαθιά νερά της διασκέδασης.

Φαντάσου λοιπόν ότι βρίσκεσαι σε μια εξωτική καταπράσινη και ηλιόλουστη χώρα με πάρα πάρα πολύ νερό και ανά τόπους πινελιές παραμυθιού και μαγείας. Πρόσθεσε τώρα, φοίνικες, εξωτικά φυτά, καλοκαιράκι, τρία ολόκληρα νησιά με δροσερά κοκτέηλ, μπαρ και djs να παίζουν ασταμάτητα, εξωτικές αιθέριες παρουσίες να χορεύουν στους ρυθμούς του καλοκαιριού και περιέργως τριγύρω σου, όλοι οι κάτοικοι αυτής της νεροπολιτείας να ουρλιάζουν και να πέφτουν από θεόρατες νεροτσουλήθρες!

Φαντάσου τα τώρα όλα αυτά μαζί, να συνθέτουν μια τεράστια πόλη σαν αστραφτερή χολυγουντιανή υπερπαραγωγή! Κι εσύ, σ' ένα από τα τρία εξωτικά νησιά, ξάπλα κάτω από έναν μεγάλο φοίνικα να απολαμβάνεις ένα δροσερό ποτό! Το 'χεις ως εδώ;


Ωραία.

Εκτός από αυτά που φαντάζεσαι, τώρα πρόσθεσε και άλλα τόσα που με τίποτα δε φαντάζεσαι. Πολλά απίστευτα πράγματα να δεις, να δοκιμάσεις και να εξερευνήσεις στην εξωτική αυτή νεροπολιτεία!

Μπορούσε να φιλοξενήσει 6.000 επισκέπτες καθημερινά. Πολλές πισίνες και τις περισσότερες νεροτσουλήθρες που θα βρείτε σε ανάλογο χώρο στην Ελλάδα.

Το Copa Copana ήταν ένας σύγχρονος πολυθεματικός χώρος, που σου έδινε την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης δίπλα στις πισίνες -για όσους επιδιώκουν ατέλειωτο relax- αλλά και με πολλές δραστηριότητες για τους πιο κινητικούς τύπους. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα παιδιά.

Κι όμως, αυτός ο εκπληκτικός χώρος, που σου έδινε τη δυνατότητα με μια... ανάσα να βρεθείς εκεί και να νιώθεις πως είσαι μακριά από την Αθήνα, σε κάποιο νησί, δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Ευχή όλων να ανοίξει. Σύντομα. Για να βρούμε και πάλι έναν τόσο ευχάριστο πολυχώρο για εμάς και τα παιδιά μας. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ