2018-03-05 14:36:19
Φωτογραφία για Τι κρύβεται πίσω από τα νεκρά ζώα στο γήπεδο Μαζαρακίου - Οργή και αποτροπιασμός για το μακάβριο θέαμα - ΦΩΤΟ
Οργή και αποτροπιασμό, έχει προκαλέσει η φρικτή εικόνα στο γήπεδο του Μαζαρακίου... με τα νεκρά ζώα, σε αποσύνθεση. Τα σκυλιά, είχαν πυροβοληθεί; Είχαν δηλητηριαστεί; Μέσα στο γήπεδο, ή μετά πετάχθηκαν εκεί. Και γιατί τα πέταξαν εκεί; Ερωτήματα που καλείται πλέον η Αστυνομία να ερευνήσει και να αναζητήσει τους δράστες και την αιτία. Η εικόνα την οποία αντίκρισαν το πρωί, οι δύο ομάδες που πήγαν να παίξουν σήμερα στο γήπεδο, ήταν φρικτή. Κανείς δεν ήξερε τί να κάνει.

«Απάνθρωπο και σοκαριστικό αυτό που έγινε στο γήπεδο του Μαζαρακίου», δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Μιτόπολης Γιάννης Πετρόπουλος. Και προσθέτει: «Ήθελα να ήξερα σε τι αποσκοπούσε αυτός που το έπραξε».

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι ένα δημοτικό γήπεδο και πρόκειται για ένα από τα αθλητικά στολίδια του δήμου δυτικής Αχαΐας με ανακαινισμένους και μεγάλους χώρους. Κάποτε αποτελούσε έδρα των ομάδων Μαζαρακίου και Μιτόπολης. Τώρα δεν ανήκει σε κάποια ομάδα. Απλά χρησιμοποιείται για προπονήσεις αλλά και έδρες, από διάφορες ομάδες, κατόπιν σχετικών αδειών.

Το γήπεδο κατασκευάστηκε το 1982. Ακολούθησε ανακαίνιση μέσω του προγράμματος «Θησέας» επί πρώην δήμου Ωλενίας. Δυστυχώς, το αποτρόπαιο θέαμα, έβγαλε στην επιφάνεια ένα σοβαρό πρόβλημα. Όπως μας μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής, φαίνεται να έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Δυστυχώς, κάποιοι εκμεταλλευόμενοι το ότι ο χώρος δεν χρησιμοποιείται συχνά, αδειάζουν εκεί σκουπίδια με τρακτέρ και φορτηγά.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ