2018-03-05 19:10:04
Φωτογραφία για Τι γράφει ο κ. Παπακώστας, πρόεδρος των αστυνομικών Βοιωτίας για την φρουρά στον χρυσαυγίτη βουλευτή αδελφό του - Η θέση του bloko.gr
Φυσικά, ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Το κείμενο του κ. Παπακώστα βρίθει από οτιδήποτε άλλο, αρές, τσιτάτα, αναθέματα, αφορισμούς και δεκάρικα ευφυολογήματα του συρμού, πλην

της οποιασδήποτε αναφοράς στην ταμπακέρα. Και η ταμπακέρα είναι ότι ακριβώς περιγράφεται στον τίτλο, για το οποίο ο κ. πρόεδρος δεν υπέκυψε στον πειρασμό να μας απαντήσει.

Δεν πειράζει. Έχουμε συνηθίσει στον ξύλινο συνδικαλιστικό λόγο, που για να εξωραϊστεί διανθίζεται με τσιτάτα. Αλλά εμεις δεν θα υποκύψουμε στον πειρασμό να μην σχολιάσουμε το ακόλουθο εξής: Γράφει ο κ. Παπακώστας, "πίσω ρουφιάνοι, εμπρός συνάδελφοι". Ως απλή παρατήρηση το κάνουμε, με την προϋπόθεση ότι ο κ. Παπακώστας είναι χρυσαυγίτης. Το να μιλούν οι θαυμαστές των ταγματασφαλιτών και οι θιασώτες τους για ρουφιανές, μόνο ως σολοικισμός μπορεί να εκληφθεί και προϊόν παντελούς άγνοιας ιστορικής γνώσης.

Και για να μην μας αφήσει καμί αμφιβολία για την βιοηθική, αυτοπροδίδεται ως ένα βαθμό στο στιγμιότυπο που ανάρτησε στη συνέχεια. Ξέρετε ποιοι είχαν κάνει εισαγωγή της συλλογικής ευθύνης στην πολιτική των μαζικών εκκαθαρίσεων; Σωστά μαντέψατε. Οι ναζί. Και κατά πως φαίνεται ο κ Παπακώστας αυτό τουλάχιστον το έχει εμπεδώσει καλά. Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος στην κριτική μς.

ΥΓ: Ο κ. Παπακώστας, έστω κι έτσι μίλησε. Περιμένουμε την θέση της ΠΟΑΣΥ.

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ