2018-03-06 08:21:26
Φωτογραφία για Κύπρος: Μαζεύτηκαν για «κόντρες» αλλά τους τσάκωσε η Αστυνομία
Τριάντα αυτοκίνητα που μετέφεραν συνολικά 60 πρόσωπα, ανέκοψε προχθές βράδυ η Αστυνομία, στη λεωφόρο Ανεξαρτησίας παρά το στάδιο ΓΣΠ. Τα άτομα αυτά είχαν συναθροιστεί με σκοπό τη διεξαγωγή αγώνων ταχύτητας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προέκυψαν τρείς καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, ενώ ένα πρόσωπο συνελήφθη για παράνομη μεταφορά εκρηκτικών υλών (φυσίγγια κυνηγετικού όπλου) και ενός επιθετικού οργάνου, δηλαδή σιδερογροθιάς.

Σημειώνεται ότι, τα πιο πάνω πρόσωπα φέρονται να είχαν συναθροιστεί προηγουμένως στην οδό Τεύκρου Ανθία  στο Δάλι, αλλά λόγω της παρουσίας μελών του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωριού, αναχώρησαν και μετέβησαν στη λεωφόρο Ανεξαρτησίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στα Λατσιά όπου υπήρχε πληροφορία για αριθμό νεαρών που είχαν συναθροιστεί στην πλατεία Ειρήνης και έθεσαν φωτιά σε δύο καλάθους απορριμμάτων.

Με την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη σκηνή, οι νεαροί φέρονται να έριξαν φωτοβολίδες και πέτρες εναντίον των πυροσβεστών με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο Πυροσβεστικό Όχημα. Στη σκηνή μετέβη επίσης δύναμη της Αστυνομίας αλλά τα νεαρά πρόσωπα είχαν ήδη εγκαταλείψει τη σκηνή. Το περιστατικό διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απεργούν τα ταξί λόγω...uber
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απεργούν τα ταξί λόγω...uber
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ