2018-03-06 13:46:07
Φωτογραφία για ΑΛΑΛΟΥΜ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Αλαλούμ επικρατεί στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα καθώς έχουν κλείσει οι πύλες εισόδου και εξόδου, χωρίς ωστόσο να λείψουν τα προβλήματα που προκαλούν τη διαμαρτυρία του κόσμου. Αρκετές πύλες δεν δουλεύουν με αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων, το επιβατικό κοινό να ταλαιπωρείται και να διαμαρτύρεται.

Υπενθυμίζεται ότι το κλείσιμο των πυλών άρχισε την Κυριακή στον σταθμό Σύνταγμα, όπου ανοιχτή μένει μόνο η πύλη των ΑμεΑ, η οποία θα κλείσει στις 15 Μαρτίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, όλες οι μπάρες των σταθμών θα κλείσουν σταδιακά εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου.

Συγκεκριμένα: Στο διάστημα μεταξύ 5 με 10 Μαρτίου και 12 με 14 Μαρτίου το κλείσιμο των πυλών θα διεξαχθεί σε ώρες μη αιχμής, εκτός δηλαδή, 06:00 - 10:00 και 15:00 - 19:00. 

Στις 11 Μαρτίου θα κλείσουν οι σταθμοί «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος» και «Μαρούσι».

Στους σταθμούς «Άγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» οι πύλες εκτός της πύλης των ΑμεΑ έχουν ήδη κλείσει.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ