2018-03-07 07:41:43
Φωτογραφία για Κύπρος: Τρίτη φορά στόχος ληστών σε έξι μήνες η ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου
Αγαπημένος στόχος των ληστών είναι η ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στην οποία έγινε ληστεία τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο. Η πρώτη φορά ήταν τον Αύγουστο του 2017 και η δεύτερη λιγότερο από ένα μήνα αργότερα.

Το πρωί της Τρίτης δύο άτομα φορώντας κράνη εισήλθαν στο κατάστημα σπάζοντας με βαριοπούλα την πλαϊνή είσοδο. Οι δύο ληστές φορούσαν κράνη μοτοσυκλέτας και με την είσοδο τους στο κατάστημα ο ένας εκ των δύο φώναξε «Ληστεία, πέστε όλοι κάτω» και όπλισε την κοντόκανη καραμπίνα. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο υποκατάστημα περίπου δέκα πελάτες και ήταν ανοιχτά 4 ταμεία. Ο δεύτερος δράστης που κρατούσε πιστόλι πλησίασε τα ταμεία και άρπαξε χρήματα. Στη συνέχεια οι δύο δράστες διέφυγαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού την οποία εγκατέλειψαν 500 μέτρα μακριά από το υποκατάστημα της τράπεζας σε ισόγειο πολυκατοικίας. Εκεί την εντόπισαν αστυνομικοί και σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισαν οι δράστες διέφυγαν με ένα BMW X3 χρώματος μπλε.


Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι τόσο η μοτοσυκλέτα όσο και το αυτοκίνητο είχαν κλαπεί προηγουμένως. Μάλιστα το αυτοκίνητο κλάπηκε από οικία στον Άγιο Τύχωνα. Σημαντικό τεκμήριο για την Αστυνομία αποτελεί η βαριοπούλα με την οποία οι δράστες έσπασαν την πλαϊνή είσοδο και την εγκατέλειψαν στη σκηνή. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες για ανεύρεση φυσιγγίου το οποίο πιθανόν να έπεσε από τους δράστες.

Την προηγούμενη φορά και πάλι δύο ληστές με κοντόκανα κυνηγετικά έσπασαν την κεντρική είσοδο και ακολούθως διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν λίγο αργότερα και αφού πρώτα του έβαλαν φωτιά. Την πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα έγινε στόχος των ληστών ήταν την 16η Αυγούστου όταν οι δύο ληστές (με κοντόκανο και πιστόλι) κατάφεραν να αρπάξουν 45 χιλιάδες ευρώ και να διαφύγουν με μοτοσυκλέτα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ