2018-03-07 10:52:27
Φωτογραφία για ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Κάλεσμα συμμετοχής και στήριξης του Συλλόγου Αστακιωτών, ενόψει των εκλογών -Κυριακή 11 Μαρτίου 2018!
      Κάλεσμα συμμετοχής και στήριξης του Συλλόγου Αστακιωτών απευθύνει ο Χρήστος Μπόνης, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στις 10 το πρωί στην αίθουσα της ΠΑΝΣΥ, Πατησίων 5 (Μέγαρο Τρικούπη [Στοά], 4ος όροφος, Ομόνοια) στην Αθήνα. 

Αναλυτικά....... 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΝΗ 

Αγαπητέ φίλε και αγαπητή φίλη, 

Αστακιώτη και Αστακιώτισσα που διαμένεις στην Αθήνα... 

   Αύριο είναι η τελευταία ημέρα για να δηλώσεις την υποψηφιότητα σου για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Μαρτίου 2018.

     Ακόμη και εάν δεν θες να συμμετάσχεις στα διοικητικά μην λησμονήσεις και μην αμελήσεις να έρθεις να ψηφίσεις.-Είναι απαραίτητο.

     Έχεις (και έχουμε όλοι) καθήκον και ευθύνη απέναντι στον τόπο μας, ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ......     Παράλληλα με εσένα ενημέρωσε και όσους άλλους έχεις συντοπίτες να έρθουν. Όσο μεγαλύτερη συμμετοχή υπάρχει τόσο καλύτερα για τον σύλλογο διότι θα (απο)δείξουμε ότι δεν είμαστε οι καλοπερασάκηδες του Δήμου αλλά και του Νομού. 

     Να ξεπετάξουμε και να διαλύσουμε αυτή την ρετσινιά. Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ήταν πάντα στην κορυφή και πρέπει να το (απο)δείξουμε και στην πράξη.

 -ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Μαρτίου 2018, απο 10π.μ έως 15.00μμ

Πατησίων 5 (Μέγαρο Τρικούπη [Στοά], 4ος όροφος, Ομόνοια) στην Αθήνα.

Η είσοδος (εντός στοάς), γράφει ΟΠΣΥΞ...
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ