2018-03-08 08:00:36
Φωτογραφία για Ο Δημήτρης Σειρηνάκης φέρνει τα Όσκαρ του πορνό στην Ελλάδα!
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο δαιμόνιος Δημήτρης Σειρηνάκης της πασίγνωστης εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina Productions θα διοργανώσει την τελετή απονομής των Όσκαρ του πορνό στην Ελλάδα!

Τα ευρωπαϊκά Όσκαρ της ερωτικής βιομηχανίας λοιπόν, μέχρι το 2000 γίνονταν στις Κάννες μαζί με το φημισμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ, όμως δεν ήταν λίγες οι φορές που έκλεβαν τα φώτα της δημοσιότητας. 

Κάτι που προκάλεσε μεγάλη κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών και εν τέλει το «κόψιμο» του συγκεκριμένου event, καθώς πολλοί σταρ του σινεμά έφευγαν από τα πάρτι των ταινιών τους για να διασκεδάσουν σε πάρτι που οργάνωναν την ίδια στιγμή οι παραγωγοί πορνό με τη συμμετοχή των σέξι πρωταγωνιστριών τους.

Τώρα όμως, με πρωτοβουλία του Έλληνα παραγωγού θα αναβιώσουν στην Ελλάδα και ήδη τα αστέρια του τομέα έχουν λάβει τις προσκλήσεις τους.

Το κόκκινο χαλί θα στρωθεί στο γήπεδο του Tae Kwon Do και η απονομή θα γίνει στις 5 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την espresso, ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν προσκληθεί είναι οι «καυτές» Tori Black, Alexis Texas και Amirah Adara, ο Rocco Siffredi -γνωστός στους φαν του πορνό και ως «επιβήτορας»-, αλλά και ο Mario Salieri, ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς και σκηνοθέτες του κλάδου στην Ιταλία. Προσκλήσεις θα σταλούν και σε Έλληνες σταρ της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Sirina.

Αυτή τη στιγμή ψάχνουν παρουσιαστή για τα Βραβεία Ερωτικού Κινηματογράφου – Sirina Festival, όπως θα λέγεται επισήμως η διοργάνωση. Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία βραδιά αντίστοιχη με αυτές των Καννών και του Λας Βέγκας και στη συνέχεια να γίνει η συγκεκριμένη βραδιά θεσμός στην Ελλάδα, γι’ αυτό και επενδύει σ’ αυτόν σε καιρούς οικονομικής κρίσης.

Η όλη εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί, όπως συμβαίνει και στα αμερικανικά AVN. Μετά την απονομή των βραβείων θα ακολουθήσει πάρτυ με διάσημους DJs, πολλές εκπλήξεις και ερωτικά happenings.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ