2018-03-08 08:46:37
Φωτογραφία για ΕΛ.ΑΣ.: ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της πόλης, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., στα επεισόδια τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ιδιωτών.

Νωρίτερα, τον σχηματισμό δικογραφίας ζήτησε και η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για τα επεισόδια με τραυματίες που σημειώθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου, στην Αθήνα, όπου πραγματοποιούσαν συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών μέλη της Λαϊκής Ενότητας, του κινήματος «Δεν Πληρώνω», καθώς και κινήματα κατά των πλειστηριασμών. Παράλληλα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο για τραυματισμούς ιδιωτών και αστυνομικών, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην οδό Καποδιστρίου.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Ενότητα είχε καταγγείλει «απρόκλητη βία, χημικά και αστυνομική καταστολή ενάντια στους διαδηλωτές της ΛΑΕ και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών», σημειώνοντας πως κατά τη διάρκεια της έντασης έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο, τραυματίστηκαν τρία άτομα, δύο στελέχη της και ένα μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ