2012-05-30 13:46:11
Φωτογραφία για Ο «πόλεμος» της Ντόρας με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ανοικτός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας ότι... μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης κατηγορούμενων της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε από την κ. Μπακογιάννη να ανακαλέσει και την κατηγόρησε ότι υπέπεσε σε μέγα ολίσθημα.

Εξήγησε συγκεκριμένα ότι, η ίδια ήταν συνήγορος του Γιάννη Σερίφη στη δίκη της «17Ν» ο οποίος «έχει αθωωθεί αμετακλήτως για την υπόθεση αυτή και μάλιστα δύο φορές αφού είχε το θλιβερό προνόμιο να στοχοποιείται κατ’επανάληψη από μηχανισμούς τους οποίους ενοχλούσε η δράση του υπέρ των δικαιωμάτων της δημοκρατίας και η κα Μπακογιάννη προφανώς λησμόνησε και αυτήν την ‘λεπτομέρεια’».

Η κ. Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και κατά της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» επικρίνοντας σχετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.


«Εκείνοι που επιτελούν την παραπληροφόρηση ας είναι πιο προσεκτικοί και ας εφαρμόσουν επιτέλους τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της αντικειμενικής δημοσιογραφίας. Η διαβλητή «ενημέρωση» εκθέτει τους ίδιους τους διαβολείς», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία επιτέθηκε στην εφημερίδα και στη Ντόρα Μπακογιάννη και σε συνέντευξή της στην κρατική τηλεόραση.

Από την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη πάντως επιμένουν ότι στο πολιτικό ζήτημα που έθεσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει δεν απαντά.

Εξηγούν συγκεκριμένα ότι μπορεί ο Γιάννης Σερίφης να αθωώθηκε αλλά τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της «17Ν» κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης κατηγορούμενων που η Δικαιοσύνη έκρινε ενόχους και βρίσκονται στη φυλακή.

«Επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να μην απαντά», λένε από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ