2018-03-08 16:00:25
Φωτογραφία για Έξαλλη η Δήμητρα Ματσούκα απαντά οργισμένη: «Είμαι αδικημένη, θα κινηθώ νομικά»
Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε μπροστά στις κάμερες αναφορικά με όσα ακούγονται σχετικά με την εμπλοκή της σε τροχαίο και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Δεν κρύβει την οργή της η Δήμητρα Ματσούκα για δημοσιεύματα που τη φέρουν να προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, αποκαλύπτοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς νιώθει αδικημένη από τον Τύπο.

"Ό,τι ήταν να πω, το έχω δηλώσει γραπτώς, δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω. Θα κινηθώ νομικά. Μίλησα γραπτώς, ανέφερα κάθε λεπτομέρεια για το συμβάν αυτό και έχω γίνει κατανοητή από ό,τι έχει φανεί. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζω. Ενός ανθρώπου που μάλλον έδρασε υπερβολικά και εμμονικά και αψυχολόγητα. Νιώθω αδικημένη από τον Τύπο και θα κινηθώ νομικά", τόνισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Σημειώνεται ότι μια μέρα νωρίτερα, η γνωστή ηθοποιός είχε ξεσπάσει για όσα ακούστηκαν και μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, διαψεύδοντας τα περί εγκατάλειψης του σημείου του τροχαίου.
news247
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ