2018-03-09 11:51:15
Φωτογραφία για 6 υπέροχα κουρέματα που θα ενθουσιάσουν όλα τα πιτσιρίκια! [photos]
Το παιδικό κούρεμα μπορεί να γίνει δύσκολη υπόθεση, αν το παιδί σας δεν στέκεται ήσυχο ή φοβάται την καρέκλα του κομμωτή, ακόμα και αν αυτή μοιάζει με διαστημόπλοιο ή αυτοκίνητο! Όταν, όμως, τους τάξετε ένα φοβερό κούρεμα που θα κάνουν τα παιδιά να δείχνουν σε μικροί σταρ, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα. Βρήκαμε, λοιπόν, για εσάς ορισμένα πολύ χαριτωμένα και εύκολα κουρέματα, τα οποία μπορούν να διατηρήσουν το κεφαλάκι του παιδιού σας κομψό για περισσότερο και να σας γλιτώσουν από τις συχνές και, ίσως, εφιαλτικές επισκέψεις στα κομμωτήρια!

Η χωρίστρα

Ένα κλασικό κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα αγόρια. Στην εκδοχή που σας προτείνουμε υπάρχει μια πιο σύγχρονη πινελιά, αφού τα μαλλιά που πέφτουν στην μία πλευρά είναι λιγάκι πιο μακριά.

Το μοντέρνο καπελάκι

Πάλι στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Λιγάκι πιο μακρύ και ασύμμετρο από το συνηθισμένο, δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνιση του παιδιού σας.


Το έντονο λοφίο

Αφήστε λιγάκι πιο μακριά τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού του μικρού σας και χρησιμοποιήστε κερί ή τζελ για να τα σηκώστε σε λοφίο. Θα είναι μέσα στην μόδα και σίγουρα όλοι θα σας το πουν!

Οι μπούκλες σε επίπεδα

Όσες μαμάδες έχουν κορίτσια με πολύ σγουρά μαλλιά, αντιμετωπίζουν ένα παραπάνω πρόβλημα. Πείτε στον κομμωτή, ο οποίος πρέπει να ξέρει πώς να περιποιηθεί τα σγουρά μαλλιά, να τα κόψει έτσι ώστε να έχουν κίνηση, χωρίς όμως να μπλέκονται! Εσείς θα πρέπει να φροντίζετε τα μαλλιά της κόρης σας να παραμένουν απαλά – με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων.

Οι αφέλειες

Ο καλύτερος τρόπος για να τονίσετε το σχήμα προσώπου της μικρής σας είναι οι αφέλειες. Απλώς, προσέξτε το μήκος τους – δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ κοντές ούτε πολύ μακριές Bob καρέ

Το κούρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες, θα το λατρέψουν και τα κοριτσάκια σας. Κόψτε τα μαλλιά του κοριτσιού σας σε ένα κοντό καρέ και κρατήστε το μπροστά μέρος των μαλλιών πίσω με τσιμπιδάκια, κορδέλες, στέκες και ό,τι άλλο σας αρέσει.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάτω από τα $9.000 το Bitcoin
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάτω από τα $9.000 το Bitcoin
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ