2018-03-09 12:34:00
Φωτογραφία για «Ντου» της αστυνομίας στα Εξάρχεια! Ξήλωσε μεγάλο Αλβανικό κύκλωμα διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών - 21 συλλήψεις
Χτυπούσαν ανταγωνιστές και διακινούσαν συστηματικά ηρωίνη και κοκαΐνη που προμηθεύονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα από την Αλβανία και διακινούσαν τις ποσότητες αυτές σε εξαρτημένους, τόσο στα Εξάρχεια όσο και ευρύτερα στο κέντρο.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Τέλος στη δράση πολυδαίδαλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 21 άτομα, τα οποία κατηγορούνται, κατά περίσταση, εκτός από τη διακίνηση ναρκωτικών και για ληστείες - διαρρήξεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι Αστυνομία έχει κατασχέσει σημαντικές ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνη ,φαρμακευτικών δισκίων και άλλων  ναρκωτικών ουσιών.

Πρόσθετα, η Δίωξη Ναρκωτικών κατάφερε να εξαρθρώσει ακόμη ένα κύκλωμα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και φαρμακευτικών δισκίων, ευρύτερα στην Αττική.

Για τις δύο υποθέσεις θα ακολουθήσει το μεσημέρι της Παρασκευής επίσημη ενημέρωση και παρουσίασή τους στην Ασφάλεια Αττικής, από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ