2018-03-09 19:06:16
Φωτογραφία για Επαναχρησιμοποιούμενο διαστημικό αεροσκάφος αναπτύσσουν οι Κινέζοι
Ένα νέο επαναχρησιμοπιούμενο αεροσκάφος που θα μπορεί να φτάσει στα όρια του διαστήματος αναπτύσσει η Κίνα σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι China Central Television.

Το υπο ανάπτυξη διαστημικό αεροσκάφος θα μπορεί να απογειώνεται από ένα αεροδρόμιο να μεταφέρει ανθρώπους και υλικά στο διάστημα ακόμη και στον νέο διαστημικό σταθμό του Πεκίνου Tianhe-1 ο οποίος θα ξεκινήσει να τίθεται σε τροχιά σταδιακά από το 2019.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σε αρχικό στάδιο σύμφωνα με τον διευθυντή της China Aerospace Science & Industry Corporation (CASIC). Εκτός από το παραπάνω αεροσκάφος η CASIC αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός Drone το οποίο θα χρησιμοποιεί για καύσιμο την ηλιακή ακτινοβολία χάρις στα εξελιγμένα φωτοβολταϊκα πάνελ που θα διαθέτει.

Το νέο κινεζικό Drone θα μπορεί να ίπταται σχεδόν για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα σε ύψος 20-100 χλμ δημιουργώντας ένα τοπικό δίκτυο σε αυτό το υψόμετρο. Σύμφωνα με τον Zhang Hongwen διευθυντή της CASIC το Drone αυτό θα δοκιμαστεί πριν από το τέλος του έτους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ