2018-03-10 18:07:36
Φωτογραφία για Αρχηγός ΓΕΣ, Μητροπολίτης Άνθιμος και Διοικητής Γ'ΣΣ προσευχήθηκαν για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών
Την Παρασκευή 9 Μαρτίου το απόγευμα τελέσθηκαν οι Γ' Χαιρετισμοί στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου κ Ελένης Γ' ΣΣ από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο συνοδευόμενο από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Ιάκωβο Αθανασίου, παρουσία του Αρχηγού Στρατού Αλκιβιάδη Στεφανή και του Διοικητού Γ' ΣΣ Δημητρίου Μπίκου. Στην Ακολουθία έψαλε η βυζαντινή χορωδία της ΣΣΑΣ. 

Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ιστορικό γεγονός της επικράτησης του Ακαθίστου Ύμνου στην Κωνσταντινούπολη, επαίνεσε τον Διοικητη του Γ' Σώματος για την φροντίδα και το ενδιαφέρον που δείχνουν τα στελέχη το τελευταίο τετράμηνο στον Ιερό Ναό του Γ' ΣΣ και ευχαρίστησε τους μαθητές της ΣΣΑΣ για την υπέροχη ψαλμωδία τους. 

Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας έγινε δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Άνθιμο καθώς επίσης και από τον Στρατιωτικό Ιερέα του σχηματισμού π. Νεκτάριου Μαρκάκη, υπέρ της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών μας.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ