2018-03-11 00:07:14
Φωτογραφία για Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης απολογείται δημόσια για το άκομψο στιγμιότυπο της Ημέρας της Γυναίκας
Μπορεί πρόσφατα να έγινε γνωστό ότι φέτος το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης δέχθηκε περισσότερες γυναίκες από άνδρες φοιτητές, αλλά το στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε  από την είσοδο του πανεπιστημίου ήταν μάλλον προσβλητικό για το γυναικείο φύλο.

Η καθηγήτρια Sophie Smith μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία που δείχνει μια καθαρίστρια να προσπαθεί να σβήσει ένα γκράφιτι που έγραφε "Χαρούμενη Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας" από τα σκαλιά του πανεπιστημίου, ενώ μια ομάδα από άνδρες της ασφάλειας στέκεται σε μικρή απόσταση.

Το ότι αυτό το στιγμιότυπο έγινε ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας ενίσχυσε το αρνητικό μήνυμα της φωτογραφίας- το αρχικό post αναδημοσιεύτηκε 13.000 φορές. Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης εξέδωσε μια ανακοίνωση η οποία έγραφε: "Λυπόμαστε πολύ γι' αυτό και όσους προσέβαλε. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι πολύ σημαντική για το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Αυτό δε θα έπρεπε να έχει συμβεί".

Η Smith απάντησε στο tweet του πανεπιστημίου αξιώνοντας μια ειλικρινή απολογία στη γυναίκα που καθάρισε το γκράφιτι αλλά και αύξηση στο μισθό της.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ