2018-03-11 01:03:27
Φωτογραφία για Συμφώνησε με την Γκρέμιο η Μπαρτσελόνα για τον Αρτούρ
Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φορά οριστικά, από το καλοκαίρι ο Αρτούρ Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα της Βαρκελώνης έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Γκρέμιο για την απόκτηση του διεθνή μέσου, ο οποίος προορίζεται για να καλύψει τη θέση του Αντρές Ινιέστα, όταν ο τελευταίος αποχωρήσει από τα γήπεδα.

Ιθύνοντες της διοίκησης της «Μπάρτσα» συναντήθηκαν με αυτούς της Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε και ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια για την αγορά του 21χρονου μέσου έναντι 30 εκατ. ευρώ συν άλλων 10 εκατ. υπό τη μορφή μπόνους. Το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να μετακομίσει από το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα.

Στα 33 του χρόνια πλέον, ο Αντρές Ινιέστα υπήρξε μέλος της χρυσής φουρνιάς της «Μασία» από τα 12. Έζησε όλες τις χρυσές στιγμές της «Μπάρτσα» με αποκορύφωμα το ρεκόρ των έξι τίτλων μέσα σε έναν χρόνο (Champions League, νταμπλ στην Ισπανία, Παγκόσμιο Συλλόγων, Ευρωπαϊκό και Ισπανικό Σούπερ Καπ) το 2009, ενώ υπήρξε εξέχων στέλεχος της εθνικής Ισπανίας την εποχή της κυριαρχίας της με δύο διαδοχικά Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (EURO 2008, EURO 2012) και ενδιάμεσα ένα Παγκόσμιο (Μουντιάλ 2010).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ