2018-03-11 15:00:25
Φωτογραφία για Spoiler- Αυτός φεύγει την επόμενη Παρασκευή από το «Power of love»
Σας έχω γράψει πολλές φορές Spoilers για τα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει την Ελληνική τηλεόραση. Και να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γράψω και για ένα ακόμη “προϊόν” που κάθε φορά που το βλέπω με κάνει να αναρωτιέμαι…γιατί άραγε υπάρχει;

Δυστυχώς… για μένα… αλλά και για εσάς είμαι υποχρεωμένος εξαιτίας της δουλειάς και μόνο ν΄ασχοληθώ με δέκα άκυρους τύπους που πληρώνονται για να βρουν τον έρωτα. Κι επειδή όταν εγώ ασχολούμαι με κάτι… οι αναγνώστες μου το καταλαβαίνουν… είπα σήμερα να κάνω την διαφορά και να σας ενημερώσω για όσα θα δείτε την επόμενη Παρασκευή.

Το αγόρι που φεύγει από το σπίτι του Power of love είναι ο Ανδρέας Ανδριανός. Αυτό το αγόρι που σύμφωνα με το πλούσιο βιογραφικό του είναι Καρκίνος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Πάτρα από μια αγαπημένη οικογένεια. Ο Ανδρέας έχει δουλέψει ως τραγουδιστής. Προτέρημά του η ειλικρίνεια ενώ στα ελαττώματά του συγκαταλέγει την τελειομανία. Δεν του αρέσει να λέει ψέματα. Σε μια γυναίκα κοιτάει το χαμόγελο και τα μάτια της ενώ τον γοητεύει πολύ όταν μια γυναίκα τον φλερτάρει πρώτη. Αιτία χωρισμού σε μια σχέση θεωρεί τη ζήλια.

Πηγή: Νασος Γουμενίδης /nassos blog

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ