2018-03-11 18:43:04
Φωτογραφία για Τα αυτιά μας στο Παρελθόν, τα πόδια μας στο Παρόν, το βλέμα μας στο Μέλλον
19 Υποψηφιότητες  τελικά για τις εκλογές της 18ης Μαρτίου. Η εξωστρέφεια και η διαφοροποίηση των δράσεων αυτής της τριετίας ξύπνησε τους Συναδέλφους και τους έφερε κοντά στο Σύνδεσμο. Το μήνυμα της ανανέωσης το πέρασαν πρώτοι ,  οι «παλιές καραβάνες»  του Συνδέσμου που άφησαν «χώρο» σε νέες υποψηφιότητες.

Ο Κώστας Γιαννούλας, ο Παναγιώτης Καρβασώνης, ο Ευθύμιος Μπότσαρης ήρθε η ώρα να αποσυρθούν, συνέβαλλαν όμως στο να συνεχίσει να είναι ζωντανός ο Σύνδεσμος όταν πολλοί από εμάς , με κοντό παντελονάκι  παίζαμε μπάλα και πόλεμο στις γειτονιές.

Η γιγάντωση του αριθμού εγγεγραμμένων μελών όπως και η αδελφοποίησή μας με τους Έφεδρους Αξιωματικούς της Λεμεσού έχουν ονοματεπώνυμο : Κλεάνθης Λέτσιος, Τάκης Καραμούρτος.

Η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στο Σύνδεσμο: Απόστολος Βερέμης.

Οι τοίχοι στο γραφείο γεμάτοι από Διπλώματα, τιμητικές πλακέτες και φωτογραφίες, μαρτυρούν τις δόξες του Παρελθόντος.


Έχουμε την τύχη να είμαστε όλοι κομάτι αυτής της δυναμικής παρουσίας η οποία ξεκίνησε με την εγγραφή του πρώτου μέλους, του Έφεδρου Αξιωματικού Ηλία Παπαχαραλάμπους την 1-7-1954, συνεχίζει και θα συνεχίζεται όσο έχουμε ζωντανή τη φλόγα του Έφεδρου Αξιωματικού στην καρδιά μας.

Τιμώντας λοιπόν τη ζωντανή ιστορία του Συνδέσμου, θα γίνει πράξη η συμμετοχή των μελών των προηγούμενων Διοικήσεων  στις Συνεδριάσεις του Διοικητικού  Συμβουλίου που θα προκύψει από τις εκλογές της 18ης Μαρτίου.

Τα αυτιά μας στο παρελθόν, τα πόδια μας στο παρόν, το βλέμα μας στο μέλλο!.

Μιχάλης Φωκάς

Έφ. Ανθυπολοχαγός ΦΠΖ
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ