2018-03-11 23:28:22
Φωτογραφία για Με επιτυχία η χοροεσπερίδα του Συνδέσμου ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ Ξηρομέρου Τα Κόροντα στη μουσική ταβέρνα Απτάλικο στο Περιστέρι! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ

        Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου, ο οποίος γέμισε το κέντρο. Η ζωντανή μουσική και τα όμορφα τραγούδια ανέβασαν το κέφι στα ύψη και όλοι χόρεψαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν ένα όμορφο μεσημέρι ΒΙΝΤΕΟ    Η διάθεση, η ζεστή ατμόσφαιρα και το κέφι έκαναν το μεσημέρι να κυλίσει όμορφα και ξεχωριστά. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισαν το κόσμο και τον ευχαρίστησαν για τη παρουσία του........

     Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος παρουσίασε το μέχρι τώρα έργο του Συλλόγου και στη συνέχεια εξήγγειλε τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες που προγραμματίζει το Δ.Σ. . Στη λαχειοφόρο αγορά κληρώθηκαν δυο πολύ ωραία δώρα ( tablet ).

     Την εκδήλωση του Συλλόγου τίμησαν με τη παρουσία τους:

O Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Ρένια Ζαρκαδούλα υποψήφια Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ
. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο κ. Απόστολος Πανταζής Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ξηρομέρου και πρόεδρος του Αίολου Αστακού, ο κ. Κώστας Γεωργούλας, πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, ο Τάκης Κοθρούλας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., και η κ. Σοφία Μπενέκου Γενική γραμματέας του Συλλόγου Μπαμπινιωτών "Χριστόδουλος Παμπλέκης"

      Τους συγχωριανούς και φίλους που πήραν μέρος στη χοροεσπερίδα μάγεψε με τα τραγούδια του ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής από τις Φυτείες Ξηρομέρου Βασίλης Κολοβός. 

       Σπουδαία η ορχήστρα του κέντρου ...ξεσηκωτική οι Π. Θώδης και Χ. Οικονόμου

Και του Χρόνου!

Σπουδαία η ορχήστρα του κέντρου ...ξεσηκωτική οι Π.Θώδης & Χ.Οικονόμου

Και του Χρόνου !

  

foto-video Μπαμπίνη ΙΝ

http://mpampini.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ