2012-05-30 16:06:40
Φωτογραφία για Κάτοικος Ολντ Τράφορντ τουλάχιστον μέχρι το 2013 θα είναι ο Πολ Σκόουλς
Κάτοικος "Ολντ Τράφορντ" τουλάχιστον μέχρι το 2013 θα είναι ο Πολ Σκόουλς, ο οποίος ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τριετές για τον Μπεν Άμος.

Ο Πολ Σκόουλς είχε αρχικά αποχωρήσει από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι  αλλά πείστηκε από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να επιστρέψει στον σύλλογο μεσούσης της σεζόν (έκανε μάλιστα ντεμπούτο στη νοκ-άουτ αναμέτρηση με τη Μάντστεστερ Σίτι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας).

Όλους αυτούς τους μήνες ο 37χρονος Άγγλος μέσος έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στην οργάνωση του παιχνιδιού της Γιουνάιτεντ και έτσι ο Σκωτσέζος τεχνικός εισηγήθηκε θετικά στη διοίκηση για παραμονή του.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (30/5) η διοίκηση του συλλόγου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ο Σκόουλς επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν 2012-2013, ενώ η αγγλική ομάδα γνωστοποίησε επίσης πως ο Μπεν Άμος (τρίτος γκολκίπερ) έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ