2018-03-12 14:15:58
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε απειλήσει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τη σύζυγό του
  Η τρίτη, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, ήταν και η φαρμακερή Ενώπιον του

ανακριτή αναμένεται να βρεθεί το πρωί της Τρίτης ο συνταξιούχος αστυνομικός που σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του, το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι τους στην Κέρκυρα.

Ο 62χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την ίδια ώρα στενοί συγγενείς του θύματος μιλούν  και αποκαλύπτουν ότι ο κατηγορούμενος φερόταν αρκετές φορές βίαια ενώ δεν ήταν και η πρώτη φορά που την απειλούσε να τη σκοτώσει με την κυνηγετική του καραμπίνα.

«Ένας στυγερός δολοφόνος, δίχως ίχνος ανθρωπιάς  αποδείχτηκε αυτό το άτομο. Λυπάμαι το παιδάκι της , που τη βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι της και δεν μπορεί να συνέλθει τώρα. Η Αμαλία ήθελε να χωρίσει αλλά αυτός δεν έφευγε, της έκανε τη ζωή μαρτύριο με τη ζήλια του» λέει η ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας.

«Ήταν τρομερά ζηλιάρης ο άνθρωπος αυτός  με αποτέλεσμα η ανηψιά μου να περνά πολύ δύσκολα μαζί του
. Πολλές φορές την απειλούσε για τη ζωή της και μάλιστα ήταν η τρίτη φορά που της επιτέθηκε και την σκότωσε. Πάλι στο παρελθόν την είχε κυνηγήσει με την καραμπίνα και η Αμαλία είχε έρθει και είχε κρυφτεί στο σπίτι μου φοβισμένη . Φοβόταν για τη ζωή της. Είχε πάει στην αστυνομία και είχε διαμαρτυρηθεί για αυτό το άτομο. Ζητούσε την προστασία της  αστυνομίας και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για την τύχη της. Όλα προμελετημένα τα είχε, ήθελε να την σκοτώσει και την καραμπίνα γεμάτη την είχε» δηλώνει ο θείος της Αμαλίας.

Όλοι πάντως βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού της άτυχης γυναίκας καθώς αυτό ήταν εκείνο που άκουσε τους πυροβολισμούς και έτρεξε να δει τι συμβαίνει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ